Gör Edge-webbläsaren Läs högt e-bok, PDF eller webbsida på Windows 10

Inte konstigt att våra datorer och andra mobila enheter kör en uppsjö av webbläsare. De flesta av oss använder dem för att läsa e-böcker. I det senaste bygget Windows 10 det finns en inbyggd e-bokbutik(ebook store) där du kan köp dina favorit-e-böcker(köp dina favorit-e-böcker) . Dessutom erbjuder den också en uppslukande läsupplevelse genom att du kan läsa din webbsida högt, PDF eller e-böcker i webbläsaren Microsoft Edge.

Allt du behöver göra är att springa kant öppna e-boken, tryck på knappen « Läsa högt(Läs högt) ”, som finns i webbläsarens övre högra hörn, luta dig tillbaka, slappna av och lyssna på din favorit-e-bok som läses för dig.

I kapitel “Rösta”(Röster) Ett begränsat antal accenter är tillgängliga för engelska språket(engelska) , inklusive amerikanska, brittiska, etc. Var och en av dessa accenter har också en förbättrad version. För den amerikanska standardversionen är skillnaden mellan standardkvalitet och förbättrad kvalitet ganska subtil.

När den här funktionen är aktiverad kommer du bara att kunna se titeln, texten och alla bilder som är viktiga för artikeln. Du kan till och med ändra bakgrundsfärg (för läsning i mörker!) och teckenstorlek i läsläge.

Låt oss se hur du får din bok att läsa högt Windows 10 .

Forcera Microsoft Edge(Gör Microsoft Edge) ( HTML ) läsa e-bok

Microsoft Edge (Chromium) kommer inte längre att stödja e-böcker med filtillägget .epub. Ladda ner(Ladda ner) och använd en av dessa ePub Reader-appar (ePub Reader-appar) och använd den på Edge (Chromium) .

Tvinga(Gör Edge) Edge-webbläsaren läser upp en webbsida eller PDF

Windows 10 nu kan du också komma åt den här funktionen via snabbmenyn kant , anropad av höger musknapp. Med den här funktionen kan du också tvinga Kant läsa upp en webbsida eller fil PDF .

Du kan också pausa eller sluta läsa med hjälp av kontrollen du ser överst på skärmen.

Edge högläsningsfunktion

Jag är säker på att några av er kommer att tycka att den här funktionen är väldigt användbar.

Lär dig nu hur du använder SET AIDE-funktionen i Microsoft Edge på Windows 10.(Se nu hur du använder SET AIDE-funktionen i Microsoft Edge på Windows 10.)

Det är inte förvånande att se en samling webbläsare som körs på våra datorer och andra mobila enheter. De flesta av oss använder dem för att läsa e-böcker. Den senaste versionen av Windows 10 har en inbyggd e-bokbutik som låter dig köp dina favorit-e-böcker. Dessutom erbjuder det en uppslukande läsupplevelse genom att du kan få din webbsida, PDF eller e-böcker upplästa av Microsoft Edge webbläsare.

Allt du behöver göra är att starta Edge, öppna en e-bok, tryck på “Läsa högt”-knappen i webbläsarens övre högra hörn, luta dig tillbaka, slappna av och lyssna på din favorit-e-bok som läses upp för dig.

Under Röster det finns ett begränsat antal accenter att välja mellan på engelska, inklusive USA, Storbritannien, etc. Var och en av dessa accenter har också en förbättrad kvalitetsversion. För den amerikanska standardversionen är skillnaden mellan standard och förbättrad kvalitet ganska subtil.

När den är aktiverad kommer funktionen att låta dig se den enda rubriken, texten och alla bilder som är viktiga för artikeln. Du kan till och med ändra bakgrundsfärgen (för läsning i mörker!) och teckenstorlek i läsvyn.

Låt oss se hur du får din bok uppläst i Windows 10.

Få Microsoft Edge (HTML) att läsa upp e-boken

Microsoft Edge (Chromium) kommer inte längre att stödja e-böcker som använder filtillägget .epub. Ladda ner och använd en av dessa ePub Reader-appar och använd den på Edge (Chromium).

Få Edge-webbläsaren att läsa högt webbsida eller PDF

I Windows 10, kan du nu också komma åt den här funktionen via högerklicksmenyn i Edge. Med den här funktionen kan du få EDge att läsa upp en webbsida eller en PDF-fil också.

läsa högt kant

Du kan också pausa eller stoppa läsningen med kontrollen som du ser överst på skärmen.

kant högläsningsfunktion

Jag är säker på att några av er kommer att tycka att den här funktionen är väldigt användbar.

Relaterade Artiklar

Back to top button