Gör dig redo för streaming med denna Razer Seiren Emote Mic Promo

Razer Seiren Emote-mikrofonen låter dig interagera på en högre nivå med ditt samhälle under ditt Twitch eller andra liv.

Razer Seiren Emote © Razer

Med Razer Seiren Emote, till försäljning idag på Amazon, kan du visa emojis direkt på mikrofonen för att interagera med din community.

Razer Seiren Emote i ett nötskal:

  • Supercardioid mikrofon
  • Ta stötarna
  • 100 uttryckssymboler att välja mellan

Razer Seiren Emote-mikrofonen är en produkt som du kan hitta för 99,99€ under normala tider, men just nu kan du beställa den för 78,20€.

Hitta Razer Seiren Emote för 78,20 € på Amazon

En trevlig kampanj på Razer Seiren Emote-mikrofonen

Streamers vet detta väl: materialet är mycket viktigt, lika viktigt som innehållet som sänds på skärmen. Så att ditt samhälle och dina tittare till fullo kan uppskatta vad du gör måste du utrusta dig därefter.

Det är därför det här erbjudandet på Razer Seiren Emote är väldigt intressant eftersom det låter dig inte bara ha en kvalitetsmikrofon. Men dessutom erbjuder den en mycket originell funktion: att visa emojis på en LED-panel som ingår i mikrofonen. Och för bara 78,20 € istället för 99,99 € på Amazon är det väl värt det.

Vad erbjuder Razer Seiren Emote Mic?

Razer Seiren Emote är en USB-mikrofon med en hypercardioid kondensor. Det betyder att den bara tar upp ljud som kommer framifrån, din röst. Således, om det finns brus på andra sidan av mikrofonen, kommer det inte att påverka ljudet som plockas upp och kommer inte att störa dina tittare.

Men den stora fördelen med denna mikrofon är utan tvekan emoji-displayen på sidan som är vänd mot din kamera. Med programvaran Streamer Companion kommer du att kunna konfigurera mikrofonen så att den visar inte mindre än 100 olika emotes på sin 8×8 LED-panel.

Det kan vara du som bestämmer dig för att visa dem, eller så kan de visas som reaktion på vad communityn postar i din chatt. Eller det kan fungera som en belöning när dina tittare vill spendera sina bitar på Twitch.

För den tekniska sidan, vet att den lägsta samplingsfrekvensen är 44,1 kHz och maximalt 48 kHz. Bithastigheten är 16 bitar, med ett frekvenssvar på 100 Hz – 20 kHz för en känslighet på 20 mV/Pa (1 kHz). Och impedansen är ≥ 16 Ω.

Razer Seiren Emote © Razer

Hitta Razer Seiren Emote för 78,20 € på Amazon

Hitta det bästa spelheadsetet som passar till mikrofonen

Vill du utrusta dig helt behöver du även ha ett väldigt bra spelheadset. Om du letar efter en, kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic för att läsa redaktionens tester och åsikter om dessa enheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button