GoPro: presenterade den nya nästa generations HERO10 Black

GoPro har äntligen presenterat sin nya flaggskeppskamera, den HERO10 Svartsom är utrustad med den nya processorn GP2, utformad för att säkerställa förbättrad prestanda i flera avseenden. De GP2-processor levererar ultrasnabb bildkvalitet och videobildhastighet, vilket gör att HERO10 Black kan fånga 5,3K-video med 60 bilder per sekund, 4K-video med 120 bilder per sekund och 2,7K-video med 240 bilder per sekund bilder per sekund. Det möjliggör också videostabilisering HyperSmooth 4.0, vilket sätter en ny standard i branschen och gör det möjligt för henne att fotografera smidigare film.
Upplösningen fotografisk och av 23 megapixlar med förbättrad prestanda i svagt ljus och ett mycket mer lyhört användargränssnitt. HERO10 Svart den är också ansluten till moln: när den är ansluten till ström för laddning överför kameran automatiskt det senaste innehållet till molnet kopplat till ditt GoPro-konto. Denna funktion, tillsammans med obegränsad molnsäkerhetskopiering av GoPro-innehåll i originalkvalitet, är tillgänglig för abonnenter till Go Pro till priset av 5,49 € per månad eller 49,99 € per år.

Revolutionerande bildkvalitet och videostabilisering

Den nya GP2-processor erbjuder också algoritmer video- optimerad med lokal tonkartläggning (LTM) och 3D brusreducering (3DNR), som säkerställer mer detaljerade bilder, textur mer realistisk och bättre kontrast, även i svagt ljus.
HERO10 Black låter dig även extrahera ramar från 19,6 megapixlar från videorna i 5K och från 15.8 megapixel från video in 5,3Kperfekt för att ta hisnande bilder av adrenalinpumpande sporter och aktiviteter.
Med HyperSmooth 4.0 stabiliseringen har förbättrats ytterligare även med de mest skakiga bilderna. Lutningsgränsen för kamerans inbyggda horisontjusteringsfunktion har ökats från 27° till 45° i högpresterande inställningar, vilket gör även de mest animerade videofilmerna jämna, stabila och professionella.
Dessutom har GoPro åtagit sig att erbjuda plastfria och miljövänliga förpackningar för alla sina produkter, med detaljhandelsförpackningar som inte ens är faktiska förpackningar, utan en högkvalitativ, hållbar reseväska.

HERO10 Black funktioner:

Pris och tillgänglighet

HERO10 Svart finns till försäljning internationellt på GoPro.com och hos utvalda återförsäljare runt om i världen för ett pris av 429,98 € inklusive ett års GoPro-medlemskap eller 529,99 € utan medlemskap. GoPro MAX, 360-graderskameran med dubbla linser, säljs för 429,98 € inklusive ett års GoPro-medlemskap eller 529,99 € utan medlemskap.

Relaterade Artiklar

Back to top button