Googles nya kameror tillåter inte längre streaming till vissa skärmar, allt du behöver veta

Videor från Nest Cam och Doorbell

Nyligen tillgängliga verkar de nya Google Nest-kamerorna sakna vissa streamingfunktioner.

Chromecast- eller Android TV-enheter verkar inte vara kompatibla med de nya Google Nest-kamerorna.

Avbruten signal på Chromecast och Android TV

Funktionen har alltid varit väldigt bekväm. Utrustad med en TV parad med en Chromecast- eller Android TV-kompatibel (inbyggd eller med en HDMI-nyckel), kan vem som helst med en Google Nest-kamera fram till dess “strömma” (sända) videon som tagits på TV:n i realtid. . Oavsett om det var för personligt bruk eller till och med för säkerheten för ett företag, gjorde det det enkelt att hålla ett öga på området som täcks av kameran.

Men baserat på tidig feedback ser det ut som att Google helt har inaktiverat den här funktionen på de nya Nest-kamerorna. Människor som redan har fallit för dessa produkter möter ett frustrerande felmeddelande i sin Google Home-app, som förklarar att kameran ” stöder inte streaming till fjärrskärmar “. Ett sådant felmeddelande kan hända när enheterna inte är anslutna till samma WiFi-nätverk, men där är allt a priori väl konfigurerat.

Vi skulle ha trott att detta bara påverkade de två batteridrivna produkterna för att spara batteritiden så mycket som möjligt, men nej: kameran som drivs direkt med kabel påverkas också.

Fortfarande möjligt på “smarta skärmar”

Vad som är ännu konstigare är att streaming till Googles “smarta skärmar”, nämligen Nest Hubs av alla generationer, är fullt möjligt. På liknande sätt, och lyckligtvis, fortsätter videoströmmen att vara synlig i Google Home-applikationen tillgänglig på iOS och Android.

Enligt 9to5Google, den amerikanska jätten har enligt uppgift sagt att funktionen helt enkelt inte erbjuds med dessa kameror, utan att tillägget av stöd för dessa produkter på Chromecast och Android TV är under produktion. Inget startfönster har kommunicerats.

Slutligen är det viktigt att veta att Google även har inaktiverat kontinuerlig inspelning på de berörda kamerorna; istället måste användarna nöja sig med de senaste tre timmarna av inspelade händelser.

Källa: 9to5Google
, Piunikaweb

Relaterade Artiklar

Back to top button