Google VPN landar i Frankrike för Google One-prenumeranter

Google One

de vpn från Google är äntligen tillgänglig i Frankrike. Det är en del av funktionerna som är tillgängliga med det dyraste Google One-erbjudandet, vars pris dock inte ökade efter detta tillägg.

I november förra året tillkännagav Google lanseringen av sin egen VPN, direkt integrerad i sina Google One-erbjudanden. Men den hade bara gjort sin debut i USA då, så vi fick vänta tills idag för att njuta av den här.

Läs också:
Google One VPN rullas ut i USA, kommer till oss snart?

Hur prenumererar jag på Google VPN?

Googles VPN-funktion är tillgänglig i sitt abonnemang för 9,99 euro per månad (eller 99,99 euro per år). Det har lagts till där utan extra kostnad och erbjudandet erbjuder förutom VPN ett lagringsutrymme i molnet på 2 TB, möjlighet att lägga till familjemedlemmar, hjälp från Googles experter vid behov och andra förmåner som specialpriser för hotell reservationer eller krediter på Google Play.

VPN som ingår i Google One fungerar bara på plattformens Android-app. Den kan därför användas på smartphones och surfplattor utanför Apple, men inte på andra medier, kanske i väntan på Windows 11 och dess stöd för Android-applikationer.

Läs också:
Google kommer att blockera autentisering på Android Ginger (2.3.7) och tidigare versioner

Vilka fördelar erbjuder Google VPN?

Googles VPN lovar att kryptera användarens onlineaktivitet oavsett vilken app eller webbläsare som används. IP-adressen är dold, anslutningen är säker och privat. Google försäkrar att de inte registrerar, utnyttjar eller säljer data som härrör från navigeringen som skyddas av VPN.

En annan fördel som lyfts fram av Mountain View-företaget är prestandan för dess tjänst, vilket gör att du kan dra nytta av en snabb anslutning även när VPN är permanent aktiverat.

Vad betyder VPN? Komplett definition av ett virtuellt privat nätverk

Om du ens är lite intresserad av teknik är det idag omöjligt att aldrig ha hört talas om VPN. Presenteras som den idealiska lösningen för att garantera säkerheten för privata data och anonymitet online, de integrerar surfvanorna hos fler och fler internetanvändare. Men vilken definition kan vi ge av ett VPN?

Läs mer

Källa: Google

Relaterade Artiklar

Back to top button