Google VPN kommer till iOS

Google-VPN

Redan tillgänglig på Android, den vpn från Google landar på iOS. Kom ihåg att detta VPN-erbjudande ingår i vissa Google One-erbjudanden.

Google VPN installeras på iOS

För att stärka säkerheten för sin Android-smarttelefon erbjuder Google användare att kryptera onlinetrafik med Google Ones VPN-erbjudande. Ett sätt för användaren att ha en privat anslutning, skydda sig på offentliga nätverk och minska spårning online. Goda nyheter idag, eftersom samma Google One VPN kommer till iOS.

Liksom vad som praktiseras på Android erbjuds Google VPN med erbjudandet Google One 2 TB. Google påpekar i förbigående att samma erbjudande kan delas med totalt fem användare, utan extra kostnad, och så att hela familjen kan dra nytta av VPN (bland annat), på Android som på iOS. Som alltid aktiveras och avaktiveras VPN med en enkel gest i Google One-applikationen.

Google One VPN

Kom ihåg att Google VPN är integrerat i Premium-erbjudandet för Google One, inklusive i synnerhet ett lagringsutrymme på 2 TB, och visas i Frankrike för 9,99 euro per månad.

Om samma ämne:
Windows 10 och 11: den första tisdagspatchen 2022 ger en bugg på VPN

Källa: Google blogg

Bästa VPN, 2022 års jämförelse

Hur väljer man den bästa VPN? Clubic har testat och jämfört prestanda och säkerhetsnivå för de bästa leverantörerna för att upprätta denna VPN-jämförelse
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button