Google TV kommer till din iPhone

Google TV App © (Bild: Google)

Appen Play Movies & TV på iOS förvandlas till Google TV för en optimerad användarupplevelse.

Tillräckligt för att optimera AndroidTV-upplevelsen på din iPhone.

Google TV App även på iPhone

Google slutar aldrig att optimera sin AndroidTV-tjänst och efter att ha hanterat användarprofiler tittar den amerikanska jätten nu på den dedikerade mobilapplikationen på iOS-sidan. Faktum är att om Google TV-applikationen har varit tillgänglig på Android-smarttelefoner sedan 2020, har den senare precis anlänt till iPhone och iPad, och tagit platsen för Play Movies & TV-applikationen.

Som svar på det faktum att två tredjedelar av amerikanerna söker efter sitt framtida audiovisuella innehåll från sin smartphone (och att hälften tittar på samma innehåll på samma terminal), erbjuder Google en applikation som låter dig upptäcka många rekommendationer, beroende på streamingtjänsterna som användaren prenumererar på.

iPhone Google TV

Applikationen fungerar som ett centraliserat nav, som listar innehåll från användarens favoritplattformar. Du kan självklart skapa listor med innehåll, ge din åsikt om program, men också (och framförallt?) använda din smartphone som fjärrkontroll, för att styra Android TV.

Google säger att appen nu är kompatibel med många streamingappar, inklusive HBO Max, Prime Video och Discovery+. Naturligtvis, om du redan använde Play Movies & TV-appen på din iPhone, kommer en ny uppdatering automatiskt att konvertera den till Google TV.

Applikationen är uppdelad i tre flikar: höjdpunkter », « Till dig “, och” Dina saker “. Den första låter dig upptäcka ett personligt dagligt flöde med nyheter, recensioner och annan innehållsinformation. Fliken ” Till dig låter dig hitta personliga rekommendationer för din nästa binge-watching-session, och den sista listar listorna som skapats av användaren.

Bästa streamingplattform och SVoD-tjänster: 2022 års jämförelse

På några år har videostreaming blivit ett av de mest populära sätten att titta på eller konsumera filmer och serier, oavsett om det är gratis VOD eller SVoD. Idag erbjuder många tjänster olika kataloger, mellan filmer älskade av alla och exklusiva serier. Hur hittar du din väg genom denna djungel av prenumerationer och streamingtjänster? Vi gör en inventering av alla tillgängliga plattformar under 2022.
Läs mer

Källa: Android Police

Relaterade Artiklar

Back to top button