Google TV: Kommer att lansera ett “basläge” för att förenkla din användarupplevelse

Under årens lopp har operativsystemen för smart-tv och HDMI-dongel som Chromecast, Fire TV Stick, etc. De fylldes på med alla typer av innehåll, uppmaningar och en hel rad listor med alternativ att se från alla streamingplattformar på marknaden. Allt komprimerat på en enda skärm och tusentals menyer med rullningar.

En sorts souk där många gånger går vi vilse inför så många alternativ och de distraherar oss bara från det väsentliga, vilket är att gå dit vi ville, starta applikationen och se nästa kapitel som vi hade lämnat en halv dag tidigare. Så Google, som för bara några månader sedan släppte ut en ny Chromecast med ett helt förnyat (och mättat) gränssnitt, tyckte att det skulle vara en bra idé att erbjuda ett mycket enklare och tydligare alternativ.

Ta bort allt som distraherar dig

Så, Mountain View-folket bestämde sig för att sätta stopp för innehållsvansinnet och tyckte att det skulle vara en bra idé utveckla ett nytt grundläge för sin Google TV så att användaren bestämmer hur mycket skärmen ska mättas. vill ha från din tv. Om du föredrar att se allt tillgängligt innehåll eller om du tycker att en mindre bullrig upplevelse är bättre.

Som du kan se på skärmdumpen du har precis ovan, när vi bestämmer oss för att ha Google TV i grundläggande läge försvinner alla rekommendationer serier, filmer, dokumentärer, barninnehåll, såväl som dina favoritprogram och installerade applikationer, eller sök efter resurser via nordamerikanernas virtuella assistent.

Så, grundläget kommer helt enkelt att avslöja vad live-TV är , med kanalerna vi har ställt in via DTT och ingångarna till Smart TV. Det vill säga de olika HDMI, VGA, SCART eller vad vi nu har. Det vill säga tekniskt sett vår tv kommer att sluta vara smart och det kommer att bete sig som de modeller vi köpte för 15 eller fler år sedan.

Naturligtvis betyder det faktum att vi har möjligheten att lämna Google TV som en öken utan applikationer eller visa rekommendationer att vi när som helst kan gå in i listan med appar som vi har installerat för att starta några av dem. Så om vi inte tittar på mer än en sak eller två på tv och aldrig sätter på Netflix, varken Prime Video eller Disney +, detsamma gäller för att aktivera den här nya Google TV-funktionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button