Google Thanos påskägg | Avengers Disintegration Photo Effect

I senaste numret av Avengers(Avengers)”, i sitt sökande efter var de sex befinner sig Stenar (Stenar)Oändlighet(Oändlighet) Thanos (Thanos)kastar(Galaxy) utmana allians Avengers(Avengers) och Vårdnadshavare(Väktare) Galaxer. Men han är fast besluten att skapa stabilitet till universum. Han vill göra detta genom att förstöra sin enorma befolkning, som oundvikligen förbrukar hela tillgången på universums resurser.

Google bestämde sig för att gå med i detta ultimata spel med lite påsk(påsk) ett ägg. Detta gör att du kan delta i en uppslukande upplevelse som låter dig utöva kraften i dig själv. Galna Titan Thanos(Mad Titan Thanos) . Spela Googles Thanos påskägg(Googles Thanos Easter Egg) är ganska enkel.

Vi kommer också att se hur man lägger till samma förfallseffekt. Avengers på någon av dina bilder online.(Avengers)

Spridnings- eller sönderfallseffekten bryter ditt foto i små bitar med hjälp av en onlineredigerare. Du kan styra storleken och riktningen på partiklarna. Och skapa sedan en pixelspridningseffekt på din bild i realtid. Så låt oss snabbt gå igenom två processer.

 1. Hur man kommer åt påsk(Thanos Easter) Thanos ägg Google
 2. Hur man lägger till en sönderfalls-/spridningseffekt Avengers rader(Avengers-line) till din bild i realtid.

Hur man kommer åt Googla på Thanos påskägg(Google Thanos påskägg)

Google skickligt sammanfogade roligt(Slutspel) i finalen med lite påsk(Påsk) ett ägg om filmens huvudskurk: Thanos(Thanos). Du kan prova detta genom att gå till Google.com genom att skriva ” Thanos(Thanos)” i sökrutan och klicka på ” Inmatning(Stiga på)”.

Du kommer genast att märka det i det lilla informationsfönstret Google som visas till höger om resultaten. notera(Notera) på bilden av Thanos handske, täckt med Infinity Stone(Infinity Stone-incruted handske) .

Klick(Klicka på det. Handens fingrar knäpper som visas på bilden nedan.

Thanos påskägg

Kraften i denna handling är långtgående. Det eliminerar hälften av sökresultaten framför dina ögon med lite bakgrundsmusik.

spridningseffekt

Lyckligtvis mellan filmen och påsk(påsk) ägg det är stor skillnad. Den lever i sökresultat som ser ut som bitar av kod och text, inte människor.

Lägg till Avengers Disintegration/Dispersion Photo Effect

Om du är intresserad av att lägga till Avengers-liknande sönderfalls-/spridningseffekt till dina bilder, besök mediamodifier.com/effects/pixelate .

Välj sedan bilden som sparats på din PC och placera den i den medföljande ramen.

Lägg till Avengers Disintegration/Dissipation Photo Effect

Välj sedan och rensa upp området du vill pixla med muspekaren och klicka på ” Framställa”.

En Avengers-liknande sönderfalls- eller spridningseffekt kommer att läggas till din bild omedelbart. Hela processen är enkel och kräver ingen speciell utbildning eller detaljerad praktisk vägledning.

Redigera spridningseffekt

När du är klar med att lägga till önskad effekt till din bild, ladda ner och spara den på din dator.

Betala(Vänligen) notera att funktionen för automatisk rendering är aktiverad som standard. Detta gör att du kan skapa en diffus effekt i realtid. När du markerat området blir bilden pixlad. Du kan inaktivera automatisk rendering för att välja fler områden på en gång och sedan klicka tolkning(Rendera) manuellt.

Utöver ovanstående finns andra konfigurationsalternativ tillgängliga, såsom:

 • Partikelstorlek(Partikelstorlek) – ett skjutreglage som styr storleken på de skapade pixlarna. Från vänster till höger gör det partiklar mindre till större.
 • Penselstorlek(Brush Size) – beskrivningen talar för sig själv. Reglaget styr storleken på muspekaren. Genom att öka storleken på borsten kan du välja och påverka fler områden samtidigt.
 • Återställa(Återställ) – åtgärden återställer bilden till dess ursprungliga tillstånd.
 • Riktning(Riktning) – Verktyget är synligt som en liten cirkel bredvid alternativet Partikelstorlek. Det indikerar i vilken riktning de spridda partiklarna kommer att flyga. 0 grader gör att partiklar flyger åt höger – 180 – till vänster, 90 – ner, 270 – upp och så vidare.

Tidigare var den här funktionen endast tillgänglig som en åtgärd. Photoshop. Men den kan nu nås gratis och med bara några få webbläsarklick. Dessutom, bara för att det är en gratis funktion betyder det inte att det kompromissar med kvaliteten. Du kan uppnå ännu mer imponerande resultat jämfört med åtgärden photoshop.

Verktyget är säkert att använda eftersom det inte är utformat för att lagra dina bilder. Konfidentialitet respekteras eftersom fullständig bildredigering sker i ditt webbläsarfönster. Den enda nackdelen som verkar vara en betydande nackdel med detta verktyg är oförmågan att ändra storlek på bilder. Den slutliga nedladdningen är dock densamma som din ursprungliga.

Vet du om några andra liknande saker som ett Avengers-fan kan vara intresserad av?(Känner du till någon annan sådan sak som skulle intressera ett Avenger-fan?)

I det senaste Avengers‘ släpps, i sin strävan att söka efter platsen för de sex Infinity Stones, Thanos finner sig själv utmanad av en allians av Avengers och Guardians of the Galaxy. Ändå är han fast besluten att skapa stabilitet till universum. Han vill göra det genom att utplåna dess enorma befolkning som oundvikligen använder upp hela universums tillgång på resurser.

Google har bestämt sig för att gå med i detta slutspel med ett litet påskägg. Det gör att du kan delta i en uppslukande upplevelse som låter dig utöva kraften från Mad Titan Thanos själv. spelar Googles Thanos påskägg är ganska enkelt.

Vi kommer också att se hur man lägger till samma Avengers-sönderfallseffekt till alla dina foton online.

Spridningen eller sönderfallseffekten bryter ditt foto i små bitar med hjälp av en onlineredigerare. Du kan styra storleken och riktningen på partiklarna. Och skapa sedan en pixlad spridningseffekt till din bild i realtid. Så låt oss snabbt gå igenom de två processerna.

 1. Så här kommer du åt Thanos påskägg på Google
 2. Hur man lägger till Avengers-line disintegration/dispersion effekt till din bild i realtid.

Så här kommer du åt Google Thanos Easter Egg

Google har på ett skickligt sätt hängt med på Endgame-kul med ett litet påskägg om filmens främsta skurk: Thanos. Du kan prova det genom att gå till Google.com och skriva ‘Thanos‘ i sökrutan och tryck på ‘Enter’.

Omedelbart kommer du att märka det i den lilla Google-informationsrutan som dyker upp till höger om resultaten. Lägg märke till bilden av Thanos Infinity Stenbelagd handske.

Hur man spelar Google Thanos Easter Egg

Klicka på det. Handens fingrar knäpper som visas på bilden nedan.

Thanos påskägg

Kraften i denna handling utövar långtgående. Det eliminerar hälften av sökresultaten framför dina ögon med lite musik i bakgrunden.

spridningseffekt

Som tur är är det stor skillnad mellan filmen och påskägget. Det lever i sökresultat liknar av bitar av kod och text, inte människor.

Lägg till Avengers Disintegration/Dispersion Photo Effect

Om du är intresserad av att lägga till Avengers-liknande sönderfalls-/spridningseffekt till dina bilder besök .

Välj sedan en bild som sparats på din PC och släpp den i den medföljande ramen.

Lägg till Avengers Disintegration/Dispersion Photo Effect

Markera och borsta sedan området du vill pixla med muspekaren och tryck på knappen ”.

Omedelbart kommer den Avengers-liknande sönderfalls- eller spridningseffekten att läggas till din bild. Hela processen är enkel och kräver ingen specialiserad inlärning eller en detaljerad handledning.

Ändra spridningseffekt

När du har lagt till den önskade effekten till din bild och laddar ner och sparar den på din PC.

Observera att funktionen för automatisk rendering är på som standard. Det betyder att du kan skapa spridningseffekten i realtid. Så fort du markerar området blir bilden pixlad. Du kan avmarkera automatisk rendering för att markera fler områden på en gång och sedan trycka på Render-knappen manuellt.

Förutom ovanstående finns det andra konfigurationsalternativ tillgängliga som,

 • Partikelstorlek – Ett skjutreglage som styr storleken på de pixlar som skapas. Från vänster till höger gör det partiklarna från mindre till mer betydelsefulla.
 • Penselstorlek – Beskrivningen är självförklarande. Reglaget styr storleken på muspekaren. Genom att förbättra storleken på borsten kan du markera och påverka fler områden samtidigt.
 • återställa – Åtgärden återställer din bild till det ursprungliga tillståndet.
 • riktning – Verktyget är synligt som en liten cirkel, precis intill alternativet ‘Partikelstorlek’. Det indikerar riktningen dit de spridda partiklarna kommer att flyga. 0 grader gör att partiklarna flyger höger – 180 – vänster, 90 – ner, 270 – upp och så vidare.

Tidigare var den här funktionen endast tillgänglig som en Photoshop-åtgärd. Men nu kan den nås gratis och med bara några få webbläsarklick. Dessutom, bara för att det är en gratis funktion, betyder det inte att det kompromissar med kvaliteten. Du kan uppnå ännu mer imponerande resultat jämfört med en Photoshop-åtgärd.

Verktyget är säkert att använda eftersom det inte avser att lagra dina bilder. Sekretess tas om hand eftersom den fullständiga redigeringen av bilden sker i ditt webbläsarfönster. Den enda bristen som framstår som en betydande nackdel för detta verktyg är dess oförmåga att ändra storlek på bilder. Den slutliga nedladdningen är dock densamma som originalet.

Relaterade Artiklar

Back to top button