Google: stort tillkännagivande på Earth Day

“” har han förklarat Sundar PichaiVD för Google Och Alfabet. Men detta är bara en liten del av det stora tillkännagivandet som Google gjorde med anledning av Jordens dag.

Alltid engagerad i noll utsläpp och hållbarhet, deklarerade Google sitt projekt “kolfritt“. Ett mycket intressant initiativ som kommer att se den amerikanska jätten engagerad i att köpa ren energi för att driva sin egen datacenter. Här är alla detaljer.

Google har valt: riktningen är koldioxidfri

Det verkar som att Google redan har valt ett tag, men har beslutat att tillkännage detta projekt med anledning av Earth Day. Hanteringen är kolfri, det finns inga tvivel och investeringar de kommer att vara viktiga.

“” Var huvudmeddelandet från Googles vd.

Googles projekt ser 2030 det år då energin som används uteslutande kommer från förnybara källor. Big G har redan investerat 4 miljarder dollar köpa energi producerad utan utsläpp. Ett åtagande som markerar de kommande åren genom att täcka in dem till 2034.

Slutligen strävar Google ständigt efter att göra användarna känsliga för att göra detsamma. Uppenbarligen inte när det gäller investeringar, utan i valen. Vi började artikeln med att nämna hur Maps kommer att föreslå standard de mer ekologiskt hållbar väg. Detta är resultatet av ett program som även ställts ut av Sundar Pichai: “A”.

Ett exempel? Timelapse in Google Earth som låter oss se hur urbanisering och extrem avskogning har förändrat planeten genom åren. Chockerande också de resultat som orsakas av klimatförändring.

Relaterade Artiklar

Back to top button