Google släpper Stack: här är den nya appen för att överföra texter och dokument på telefonen

Stack är en ny beviljad av Google för Android-användare som vill överföra dokument och texter inom sina enheter och vidare. Den ersätter helt och hållet en skanner och gör det på bästa möjliga sätt tack vare mjukvarudynamik som vi inte kan hitta hos någon annan konkurrent. Faktum är att det finns många andra fallfärdiga eller professionella förslag på marknaden för digitalisering av dokument, men ingen har råd med dessa egenskaper. Låt oss ta reda på vad de är och hur man gör.

Stack för Android: Google slår konkurrenterna med en ny app för dokumentskanning

Google Stack, som redan nämnts, används den för att digitalisera dokument på enheter. Anteckningar, sidor eller delar av text kan organiseras på smartphones, surfplattor eller andra enheter tack vare den nya funktionen garanterad av BigG som låter dig spara allt på Google Drive automatiskt.

Stack kan skanna dokument av olika storlekar och bland dessa även inköpskvitton, identitetshandlingar i elektroniskt eller pappersformat och mycket mer. Resultatet omvandlas till en PDF-fil för användning och konsumtion av användaren som genererade den som vid behov även kan dela den externt tack vare att mapparna delas med sin person-, studie- eller arbetsgrupp.

Den Artificiella Intelligens som ansvarar för rekonstruktionen av filen kan också lyfta fram viktiga delar av texten och ge, vid fakturor, viktig information som deadlines, belopp eller kontonummer.

Du tar en bild och den artificiella intelligensen tar hand om resten erbjuder också möjlighet till kombinera flera PDF-filer i en enda fil för att alltid ha allt till hands. Dokumentet skyddas också av Fingeravtryck eller ansiktsigenkänning på ett sådant sätt att oönskad läsning eller modifiering inte tillåts.

För tillfället har Google Play Butik inte publicerat den officiella appen men visi kan komma åt via denna länk till mål-APK-filen som garanterar användningen av alla nya funktioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button