Google Play-uppdateringen låter dig njuta av Android 13-funktioner på äldre versioner av operativsystemet

Android 13

Mountain View-företaget kommer att dra nytta av den här maj månad för att distribuera en ny uppdatering för Google Play. Och goda nyheter: detta gör att du kan dra nytta av funktionerna iAndroid 13 på äldre versioner av operativsystemet.

Med ankomsten av Android 13, som närmar sig med stormsteg våra smartphones, surfplattor och andra Android TV-apparater, kommer Google Play att passa på att välkomna nya funktioner. Dessa nya funktioner bör även gälla tidigare versioner av Android.

De nya funktionerna i Android 13 kommer till äldre versioner

Om du har en enhet som inte kommer att kunna stödja den framtida versionen av Android, var medveten om att du fortfarande kommer att kunna dra nytta av dess funktioner på Android 11 och Android 12. Detta är verkligen vad vi just har lärt oss den officiella dokumentationen från Google, vars information vidarebefordras här av SamMobile.

Bland de nya funktionerna som förväntas på Android 13 hittar vi särskilt stöd för ett nytt fotovalsverktyg. Detta gör att användare kan välja mediefiler utan att ge åtkomst till hela deras bibliotek. Denna uppdatering, som väntas till maj månad, kommer också att tillåta stöd för videostreamingtjänster på Android Auto.

Som en påminnelse har Android 13 redan varit tillgängligt för utvecklare sedan början av året, i en version som är reserverad exklusivt för dem. Det mobila operativsystemet har redan gynnats av en första offentlig betaversion i slutet av april. I väntan på den officiella lanseringen i september bör andra betaversioner vara öppna under de kommande veckorna.

Om samma ämne:
Mer än 1,5 miljoner appar i App Store och Google Play Store uppges inte längre ha fått några uppdateringar

Källa: SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button