Google Play Services: vad är nytt och buggfixar för den nya uppdateringen från mars 2022?

Google Play Butik

Liksom varje månad, uppdateringar till Google Play-systemet och Spela butik är utplacerade på android smartphones. För andra månaden i rad kan användare äntligen känna till det detaljerade innehållet tack vare den nya, mer transparenta kommunikationen kring patchar som finns i dessa uppdateringar.

I mars 2022 kommer Googles tjänstuppdatering i första hand att fokusera på att fixa kritiska buggar och spelrelaterade funktioner i Google Play Butik.

Vad är nytt för mars 2022-uppdateringen?

Google Play och Google Play Butik förbereder sig för uppdateringen från mars 2022. som kommer att fixa kritiska anslutningsproblem och större tjänsteproblem för utvecklare, de som är mer utilitaristiska och de som är dedikerade till nödsituationer och säkerhet. Mountain View-företaget gick dock inte in på detaljer. För sin del kommer Play Games-tjänsterna att tillåta smartphone- och TV-användare att bättre hantera sina sekretessinställningar, igen utan att någon riktigt vet hur.

Uppdateringen från mars 2022 kommer främst att ge sin del av förändringar och förbättringar för Google Play Butik, särskilt när det gäller spel. Till exempel, funktionen som låter dig spela spel medan de laddar ner kommer att minska dess laddningstider, medan nedladdning och installation av titlar kommer att gå snabbare. Nya funktioner för att hjälpa användare att upptäcka nya appar och spel är också på agendan, tillsammans med nya funktioner för Play Pass och Play Points-programmet. Uppdateringen av Google Play Services (v22.09) kommer att börja rullas ut till alla plattformar under de kommande dagarna.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button