Google Play Butik: nyheter för applikationshantering

Google arbetar ständigt med att optimera Play Butik och vanligtvis bidrar ändringarna till att förbättra den övergripande användarupplevelsen. Som sagt, alla ändringar är inte effektiva.

Flera rapporter om Reddit lyfter fram att detaljer om den senaste uppdateringen av många appar återigen har försvunnit i Play Butik. Denna aspekt, hur trivial den än kan verka, komplicerar hanteringen av ansökningar. Utan den där lilla blurb är det omöjligt att veta om det finns några uppdateringar tillgängliga för en viss app. Det är ett betydande bakslag för Google, som uppenbarligen hade slutat testa denna förändring efter motreaktionen från användarna i höstas.

Google Play Butik: Oväntade ändringar i apphanteringen

Avsnitt också Meddelanden av varje app, som visar ändringsloggen som tillhandahålls av utvecklaren, har försvunnit för vissa, och visar ett allmänt “Ingen information”-meddelande i dess ställe. Det verkar som om dessa ändringar ofta är närvarande, så om du märker att information saknas om en app senaste uppdatering är chansen stor att avsnittet Nyheter är tomt.

Det är möjligt att denna förändring inte är avsiktlig från företagets sida. Vissa spekulerar att a insekt närvarande i den senaste patchen är den verkliga boven. Dessa förändringar har dock testats tidigare. Företaget lade dem åt sidan efter att ha fått negativ feedback, men de kan ha ändrat sig. Användarnas åsikter kan räcka för att förhindra att detta händer. För tillfället ser det ut som webb i Play Butik har ännu inte ändrats. Om du letar efter en alternativ lösning är det den bästa lösningen att använda webbversionen av Play Butik.

Relaterade Artiklar

Back to top button