Google Play Butik: ny funktion för att uppdatera för tillfällets appar

Alla listor över de mest populära apparna för tillfället är samlade i en rankning som Google gör känd för alla användare, och inte bara. Faktum är att den senaste uppdateringen av Google Play Butik innehåller symboler som representerar framgång – eller misslyckande – för varje applikation. De nya ikonerna flankeras av små pilar.

Bredvid ikonen för varje app i Google Store finns det nu en uppåtpil för de mest nedladdade apparna. A nedåt för appar som börjar tappa konsensus bland användarna. Detta betyder inte att en app är av kvalitet eller inte, men den är verkligen representativ för hur mycket folk faktiskt gillar den och sedan används.

Google Play Butik: nya ikoner kommer som visar användarnas faktiska framgång för applikationer

Ett intressant initiativ som Google föreslår för att visa en utvecklare, utgivare och särskilt potentiella användare hur mycket en app gillas eller inte och du behöver inte klicka för att ta reda på mer. Faktum är att tidigare var det nödvändigt att samla in denna information manuellt, genom att klicka på appen och kontrollera nedladdningar, recensioner och feedback av olika slag. Nu, med dessa nya ikoner, kommer du att kunna se direkt från pilen bredvid varje ikon om appen du letar efter har ett positivt svar eller inte.

Den huvudsakliga faktorn som påverkar pilarna som introducerats av Google är i ladda ner. Tyvärr är det tidsmässiga sammanhanget helt frånvarande. Vi vet inte hur ofta nedladdningshastigheter övervakas, hur många platser i klassiskt en app förlorar eller vinner i realtid. Vi måste bara vänta på nästa företagsutlåtanden i frågan.

Relaterade Artiklar

Back to top button