Google Play Butik fortsätter att designa om sitt gränssnitt mot materialdesign

Google Play Butik © Google

Med utplaceringen avAndroid 12har Google börjat förena designen av sina applikationer med sina nya designregler kallade Material You.

Google Play Butik fortsätter att förbättra sitt gränssnitt, i enlighet med nya estetiska standarder.

Ändra för gränssnittet i sikte

Google Play Butik fortsätter sin översyn. Liksom många applikationer från teknikjätten har Google Store fått sin lilla ansiktslyftning för att matcha Material You, de nya designstandarderna. Detta nya utseende är dock fortfarande ofullständigt, särskilt på grund av rektangulära knappar som svär med den nya estetiska standarden. Mountain View-företaget förbereder sig för att rätta till situationen.

Gräver in i tarmarna av APK-filen av den senaste versionen av Play Butik, 9to5Google upptäckte att alla appens knappar var redo att byta ut sina rektangulära kanter mot ett uppdaterat utseende med rundade hörn i linje med materialdesign. Slutligen, nästan alla, eftersom filterknapparna (Installerade applikationer, Tillgängliga uppdateringar och Spel) i menyn “Hantera applikationer och enhet” behåller sitt rektangulära utseende för att skilja sig från resten, vilket är fallet med andra Google-applikationer som har genomgått uppdateringen, till exempel Gmail eller Foton.

Play Butiksmaterial Du © 9to5Google
Play Butiksmaterial Du © 9to5Google

© 9to5Google, före/efter jämförelser

För närvarande har dessa små förändringar ännu inte rullats ut till allmänheten. Den amerikanska sajten var därför tvungen att tvinga fram deras aktivering tack vare en liten manipulation. Men vi kan föreställa oss att eftersom de nya knapparna är klara bör deras ankomst inte ta för lång tid.

Källa: AndroidPolice

Relaterade Artiklar

Back to top button