Google Pixel Watch visas i livebilder tagna av en …

De senaste dagarna har de kommande Google-smarttelefonerna stått i centrum för uppmärksamheten. Enheterna har nu avslöjats i sin helhet och Amazon har till och med avslöjat priset i förväg genom att av misstag publicera sidan dedikerad till dem. E-handelsjätten verkar inte ha lärt sig av misstaget. Även sidan tillägnad Google Pixel Watch dök upp och visar vad som kommer att bli lanseringskostnad.

Dessutom funderar en användare som påstår sig redan ha burit Pixel Watch i sin demoversion på att informera om alla detaljer i den nya smartklockan. Källan visar också några bilder tagna live som visar enhetens design.

Google Pixel Watch: här är nya bekräftelser på design och kostnad!

Google pixelklocka

Här kan du se bilderna på Googles smartwatch som, som redan förutsetts av den otaliga informationen som dykt upp på nätet, kommer att ha en mycket tunt cirkulärt fodral med display kantad av en ganska tydlig ram. På sidan kommer det att finnas en krona som gör att du kan hantera enheten och dra nytta av dess funktioner. Google pixelklocka

där försäljningsförpackningar av Google Pixel Watch dök upp på flera foton och med den också några av remmarna som jätten tillverkade. Den sjätte oktober får vi dock möjlighet att ta reda på om detaljerna som bilderna visar verkligen speglar verkligheten eller inte.

Google pixelklocka

Google pixelklocka

Enligt vad som dök upp på Amazon-sidan kommer smartklockan, i standardversionen, att finnas tillgänglig till en kostnad av 356,79 i Europa. Köpet kan vara tillgängligt från och med den 13 oktober men all officiell information kommer att tillhandahållas av jätten under presentationseventet.

Relaterade Artiklar

Back to top button