Google Pixel Watch: Läcka reklammaterialet

Den här veckan var fullproppad med ett stort antal rykten angående enheter Tillverkad av Google som kommer den 6 oktober.

Även under de senaste två dagarna har ryktena inte lagt sig, i själva verket har reklammaterialet för den nya Google Pixel Watch läckt ut. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

Google Pixel Watch: Annonsmaterial har läckt ut

Tack vare de nya ryktena, den första och efterlängtade smartklockan från Mountain View-jätten har praktiskt taget inga fler hemligheter. Den här gången var det den välkände läckaren som lade en hand i det @OnLeaks och e-handelsjätten Amazon.

OnLeaks har släppt allt reklammaterial för Google Pixel Watchdär klockan visas i alla dess färger och de typer av remmar, som där tillhandahåller hörnstenarna som Google kommer att basera sin marknadsföringskampanj på. Men för några timmar sedan Amazon Tyskland skickade smartwatch-produktsidan online av misstagavslöjar ytterligare detaljer och ger oss återigen indikationer om det europeiska priset.

Till och med jätten Google fortsätter att publicera nya videor om Pixel Watch-designen, och uppmärksammar entusiaster på sin första smartklocka, förhandsgranskad under öppningen av Google I/O 2022, som vi redan visste mycket om tack vare ryktena kom i detta avseende, som talade till oss bland annat om det tekniska databladet, de möjliga färgerna och de påstådda försäljningspriserna.

Lite mer än en vecka senare har situationen successivt berikats med nya kapitel, inklusive ytterligare nya rykten som t.ex. ett foto som visar vad som verkar vara det officiella försäljningspaketet för smartklockan. För några timmar sedan släppte OnLeak reklammaterial komplett med Google Pixel Watch, vilket gör den praktiskt taget officiell fem dagar efter lanseringen.

Bilderna i fråga visar Google Pixel Watch i praktiskt taget alla färger, med olika remmar och med flera urtavlor ombord. Bland bilderna som sprids finns det andra som visar vissa funktioner hos Google Pixel Watch och andra detaljer som några av urtavlarna, ihopkopplingsmekanismen med smarttelefonen, ihopkopplingsappen med smarttelefonen.

Relaterade Artiklar

Back to top button