Google Pixel Watch, en Reddit-användare avslöjar i hemlighet…

En användare Reddit med smeknamnet ‘Suckmyn00dle’ lyckades han få en Google Pixel Watch. Varan kommer inte att returneras offentlig fram till torsdagens Made by Google-evenemang, vilket ger oss idén att den här personen inte var det destinerad att bära klockan. Han sa också att han inte skulle slå på den eftersom han inte ville bli gripen, vilket får oss att tro att han inte borde ha haft lådan.

Men det blev ett positivt resultat. Reddit-medlemmen tog ett stort antal foton (med en telefon i Pixel 6-serien att döma av reflektionen på klockskärmen). Baksidan av Pixel Watch-förpackningen var en stor läcka, som avslöjade att den inkluderade klockan, ett aktivt band och en magnetisk laddningsanslutning. USB-C. De liten rem passar handleder med en omkrets på 130-175 mm, medan den stora remmen rymmer handleder med en omkrets på 165-210 mm.

Google Pixel Watch förbereder sig för debut

Pixel Watch-modellen som ingår i förpackningen är modellen ‘Polished Silver Stainless Steel’ med ‘Charcoal Active strap’. Pixel Kolla på den stöder även Wi-Fi, Bluetooth, NFC och GPS, beroende på paketet. Kräver en telefon Android 8.0 eller senare, Internetanslutning, ett Google-konto och godkännande av skiljeavtalet i USA. Fotografier tagna av Reddit-användaren avslöjar att klockan kommer med Wear OS 3.5 förinstallerat. Den kommer att ha en 1,18-tumsskärm och en fyra år gammal Exynos 9118 CPU inuti. Den kommer att ha från 1,5 GB till 2 GB Bagge och 32 GB inbyggt minne.

Batteriet på 300 mAh sägs ge batteritid hela dagen och Pixel Watch kommer att använda en EKG-sensor för att övervaka hjärtfrekvens, sömn, blodsyrenivåer och hjärtrytmer. Du kan också spåra platsen för din Pixel-telefon och en del av din fysiska aktivitet.

Pixel Watch kommer att presenteras officiellt torsdagen den 6 oktober klockan 10:00 Eastern Time, vilket är 7:00 Pacific Time, vid Made by Google-evenemanget. Modellen med endast Wi-Fi ska kosta 349 euro, medan LTE-modellen kommer att kosta 399 euro.

Relaterade Artiklar

Back to top button