Google Pixel: snart en timelapse-funktion för astrofotograferingsläge

Pixelläge astrofotografi © Google

Pixel Google Camera bör berikas med en timelapse-funktion dedikerad till astrofotograferingsläge.

Koden för den senaste uppdateringen av Pixel Tips-appen söktes av 9To5Googlesom fick tag på en del intressant information om kommande funktioner på Googles smartphones.

Läs också:
Googles Pixel 6 kan ha en större sensor och optisk stabilisering

Astrotimelapse kommer snart till GCam

Speciellt nämns Google Camera-alternativ för vad som kallas ” Astrotimelapse “. Namnet är tvetydigt, det är troligen en timelapse-funktion integrerad i astrofotograferingsläget för GCam of Pixel-smarttelefoner.

Som en påminnelse låter astrofotograferingsläget dig ta vackra bilder av en stjärnhimmel (se bilden överst i artikeln), i synnerhet med hjälp av ett stativ, en stabilisator eller ett stöd.

Astrofotograferingsläget bör därför snart tillåta skapandet av timelapses, vilket ger användare möjligheten att generera videor av stjärnornas rörelser på natthimlen från att ta en rad bilder över tiden.

Google Pixel 5-test: en gudomlig fotograf i kombination med en mycket hållbar smartphone

I slutet av ett år så komplicerat som 2020 skulle det vara frestande att säga att Google spelar ut allt med Pixel 5. Åtminstone på smartphonemarknaden, där vi vet att det har varit särskilt hektiskt på sistone. Det är att efter misslyckandet med Pixel 4, som, låt oss komma ihåg, sålde mindre bra än Pixel 3a, skulle Mountain View-företaget verkligen behöva uppfinna sig självt igen.
Läs mer

Källa: 9To5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button