Google Pixel Notepad: amerikanens hopfällbara smartphone är inspirerad av Galaxy Z Fold 4

Google Pixel Fold

Google är på väg att dyka in i arenan för smartphones hopfällbar. Med sin framtida Pixel Notepad ska den amerikanska jätten försöka hitta en plats i solen tillsammans med de största tillverkarna i denna kategori.

Det har pratats om detta berömda Pixel Notepad i många veckor, men Google har fortfarande inte värdigt att presentera det för allmänheten. I januari förra året filtrerade priset på den hopfällbara smarttelefonen redan på internet. Fast till cirka 1 400 dollar, utlovar utgångspriset att vara salt… Dessutom bör den hopfällbara telefonen erbjuda robusta tekniska egenskaper, gå så långt att den hämtar inspiration från konkurrenterna.

Samsung ger idéer

Enligt insidern Ross Young kommer Pixel Notepad faktiskt att ha en inre skärm av liknande storlek som den som kommer att utrusta Galaxy Fold 4 från Samsung. Å andra sidan kommer Google-smarttelefonen att ha en 5,8-tums exteriörskärm, en mindre panel jämfört med nästa hopfällbara mobil från den sydkoreanska tillverkaren (cirka 6,19 tum). Som alltid rekommenderas det att ta denna information med en pincett innan ett mer officiellt tillkännagivande.

Dessutom bör Pixel Notepad inte lägga sig på fotosidan med den vanliga 12,2 MP IMX363-sensorn som stöds av en 12 MP IMX386 ultravidvinkel och två 8 MP IMX355-moduler för selfies. Telefonen kan släppas runt september tillsammans med Google Pixel 7-sortimentet.

Om samma ämne:
Huawei Mate Xs 2: den kinesiska tillverkaren presenterar sin nya hopfällbara smartphone

Källa: GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button