Google Pixel 6a kommer att vara mer effektiv än Pixel 6 Pro, på denna specifika punkt

Google Pixel 6a © (Bild: Google)

Redan i händerna på några lyckliga människor fortsätter Google Pixel 6a att avslöja sina hemligheter.

Idag upptäcker vi att fingeravtryckssensorn har optimerats kraftigt, och att domen är slutgiltig.

Google Pixel 6a fingeravtryckssensor i testet

Formaliserad vid Googles senaste I/O-konferens kommer den nya Pixel 6a att finnas tillgänglig om några veckor, med start i slutet av juli i USA. En mellanklass smartphone som kommer att ta över många av funktionerna i Pixel 6-serien (6,1″ OLED-skärm, Tensor-chip etc.), men som kommer att visas för endast 459 €.

Vissa exemplar av denna nya Google Pixel 6a har redan släppts i naturen, vilket gör att du kan upptäcka några funktioner som är unika för den. En ny video visar särskilt hur fingeravtryckssensorn har optimerats.


Faktum är att Google Pixel 6, som lanserades förra året, kämpade för att helt övertyga vissa användare trots många egenskaper. Felet (bland annat) hos en relativt instabil fingeravtryckssensor. I maj förra året tillkännagav Google redan att de hade gjort olika ändringar i detta ämne angående Pixel 6a, och det verkar som att domen är slutgiltig.

YouTubern Fazli Halim laddade upp en video som jämför Pixel 6a med en Google Pixel 6 Pro. Angående avsnittet ” låsa upp (kl. 4:55) är den kommande smarttelefonen mycket mer exakt och snabb och låser upp enheten så fort du placerar fingret på sensorn. En utmärkt sak alltså.

Kom ihåg att Google Pixel 6a kommer att finnas i tre färger i Frankrike, nämligen Charcoal, Pebble och Sauge. Levereras under Android 12, det senaste från Google kommer också, precis som sina storebröder före det, att dra nytta av en fem års garanti på minsta säkerhetsuppdateringar.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button