Google Pixel 6a: efter presentationen förra veckan vet vi äntligen dess pris, ännu inte dess tillgänglighetsdatum

Google Pixel 6a © (Bild: Google)

För några dagar sedan formaliserade Google sin nya smart telefon Pixel 6a.

Idag formaliserar den amerikanska koncernen priset i Frankrike på denna nya Android-smarttelefon.

Google Pixel 6a, ett pris men inget datum

Som en del av sin I/O-konferens formaliserade jätten Google sin efterlängtade Pixel 6a för några dagar sedan. En smartphone som innehåller olika element inbäddade i Google Pixel 6, designmässigt förstås, men också 6,1-tums OLED-skärmen eller det interna Tensor-chippet. Smartphonen kommer att se sin fotosektion omdesignad, för ett mer överkomligt pris. .

Dessutom hade Google bekräftat ett introduktionspris satt till 449 dollar i USA, och en ny uppdatering av Google Store låter dig äntligen veta priset på smartphonen i Frankrike. Google Pixel 6a kommer därför att erbjudas hos oss till ett pris av 459 euro, med tillgänglighet planerad till ” den här sommaren “, utan mer precision för närvarande. I USA är de första leveranserna planerade till den 28 juli.

Smarttelefonen kommer att finnas i tre färger, nämligen Charcoal, Pebble och Sage. Kom ihåg att Google Pixel 6a levereras under Android 12 med en garanti på fem års minsta säkerhetsuppdateringar. Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro visas för sin del till respektive priser på 649 € och 899 €.

Källa: Google

Relaterade Artiklar

Back to top button