Google Pixel 6 visar sig från alla vinklar i en ny annons

Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro © Jon Prosser

Den första officiella annonsen av Pixel 6 från Google är ute. Mountain View-företaget har släppt ett klipp på cirka trettio sekunder där det ger en lite mer glimt av sin nya smart telefon.

Med en reklamkampanj fokuserad på “kopplingen” mellan smartphonen och dess användare vill Google ge ny kraft åt sitt sortiment, som hittills haft en ganska blygsam försäljning. Dess nya modell pryds av en förnyad design och bäddar in ett huschip, allt under Android 12. Om de skulle bli tillgängliga i höst har inget mer exakt datum för närvarande kommunicerats av Google.

Läs också:
Google formaliserar sitt Google Tensor-chip och förhandsgranskar Pixel 6 och 6 Pro

En reklam dedikerad till Pixel 6 är tillgänglig

Google förbereder sig mer än någonsin för lanseringen av sin nästa smartphone, Pixel 6. Även om Mountain View-företaget redan har avslöjat, mer eller mindre önskat, olika information om sin nya smartphone, såsom egenskaperna hos dess skärm, utbyggnaden av sitt eget chip som heter Tensor, eller till och med en ny design, det är nu en reklamplats som formaliserar allt.


Med sloganen ” För allt du är “, som kan översättas som ” för allt du är “, Google tenderar att presentera Pixel 6 som en kontinuitet av dess ägare. Videon börjar alltså med att visa en av de nya funktionerna som erbjuds i Android 12, ett verktyg som låter dig justera ljudvolymen med en enkel bild. En funktion som illustrerar en av innovationerna som utvecklats av Google för sitt OS, som har gjort telefoner ” inte bara smart “, enligt företagets kampanj.

Ännu mer är det på designen och möjligheterna till anpassning av smarttelefonen som Mountain View-företaget tänker spela. Annonsen framhäver särskilt, om än snabbt, det karakteristiska svarta bandet och enhetens två orangea färger, tillgängliga i fyra olika klänningar beroende på vald version.

Läs också:
Pixel 6, iPhone 13 och Galaxy S21 FE kommer att presenteras mellan den 8 och 14 september

En ankomst på marknaden nästa höst

Det är också på kvaliteten på sina fotosensorer som Google tydligt har för avsikt att satsa, vilket skulle göra det möjligt för din smartphone att se dig ” för allt du är “.

Google Pixel 6 © © OnLeaks

Tre pelare bör göra det möjligt för denna smartphone, enligt Google, att bli din dubbel. Enligt dekrypteringen av 9to5Google, det första är faktumet att lära sig, eftersom företaget har arbetat särskilt för att utveckla sitt första chip som bäddar in en artificiell intelligensalgoritm. Det andra är faktumet att utvecklas, tack vare den nya versionen av Android, den tolfte av namnet. Slutligen är den tredje relaterad till personalisering enligt din smak, just tack vare paletten av färger som erbjuds.

Utan att ange ett exakt releasedatum ännu, eller ens en månad i synnerhet, stänger Google denna annons genom att meddela att Pixel 6 måste komma ut på marknaden under hösten 2021.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button