Google Pixel 6 till bästa pris, det är på Amazon som det händer!

Bra erbjudanden skämmer bort oss än en gång med denna fantastiska kampanj på en mest populär smartphone.

Google Pixel 6 © Google

Google Pixel 6 lanserades i slutet av 2021 och är en mycket överraskande mobil. Trots sin placering i mitten av sortimentet innehåller den faktiskt egenskaper nära de bästa flaggskeppen inom vissa områden. Och så är det den här telefonen vi inbjuder dig att upptäcka idag.

Google Pixel 6 i ett nötskal

  • En processor som levererar fantastisk prestanda
  • Fotodelen av hög kvalitet
  • En mycket korrekt autonomi

Således erbjuds Google Pixel 6 för närvarande till €497,09 istället för €649 normalt.

Hitta Google Pixel 6 för 497,09 € på Amazon

En mobil som är både prisvärd och kraftfull

Om du behöver en ny mobiltelefon men din budget är märkbart begränsad, leta inte längre eftersom Google Pixel 6 är rätt placerad inom denna kategori. För förutom sin goda prestanda har denna modell för närvarande ett mycket betydande pris som tillämpas av Amazon. Vi kommer omedelbart att berätta hur du drar nytta av denna rabatt.

Först och främst, tänk på att hemleverans eller hämtningsställe kan göras kostnadsfritt för alla kunder. Betalning upp till 24 gånger är också en möjlighet (men se upp för extra kostnader). Prime-prenumeranter kommer att få sin smartphone snabbare (inom en arbetsdag) och garantin kommer att gälla i två år.

Google Pixel 6: en fotokador

Denna Google-signerade modell har en 6,4-tums AMOLED-skärm med en definition på 2340 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. En relativt tillfredsställande panel som läggs till high-end kraft tack vare den tillhörande Google Tensor-processorn 8 GB av RAM och ett internt minne på 128 GB En väloptimerad konfiguration för att kunna växla från en applikation till en annan utan att sakta ner och för att spela de senaste 3D-spelen.

Men Google Pixel 6 sticker ut framför allt för de bilder den kan ta dagligen. Tack vare enheten på baksidan kommer du att kunna ta otroliga bilder i 4K. Återgivningen kommer att vara mycket detaljerad! Slutligen, förvänta dig en bra dag och en halv när det gäller batteritid.

Google Pixel 6 © Google

Hitta Google Pixel 6 för 497,09 € på Amazon

För att veta allt om Google Pixel 6, inbjuder vi dig att bläddra i vårt kompletta test av telefonen.

Alla smartphones att föredra

Under åren har Google etablerat sig inom mobiltelefonavdelningen. Som du kan se gör Pixel-sortimentet saker bra och har många fördelar. Nu, om du föredrar att välja ett annat märke istället, hänvisar vi dig till vår jämförelse av de bästa smartphones. Du kommer att hitta din lycka!

Relaterade Artiklar

Back to top button