Google Pixel 6 kan lanseras den 28 oktober, men inte före iPhone 13

Även om Google Pixel 6 inte är den mest kraftfulla telefonen på marknaden, ökar dess nya Tensor-processor sina fotoförmåga över konkurrenternas. Även om den saknar teleobjektiv och har medioker batteritid, är det en enorm telefon med en 6,4-tumsskärm, en revolutionerande ny design och ett pris som kan slå jämförbara Android-telefoner – även om operatörsspecifika modeller kan vara dyrare. Även om Googles nya Tensor-chipset inte helt återuppfinner hjulet, gör det det möjligt för handenhetens bildprogramvara att generera några av de bästa bilderna vi har sett från en telefon, vilket vår Google Pixel 6-recension kommer att avslöja.

Men om du förväntade dig ett kraftpaket som skulle konkurrera med Apple-byggda A-serie Bionic-chipset i iPhones, kommer du att bli besviken. Pixel 6 är inte långsam, men dess benchmarkresultat placerar dess prestanda kring atypiska telefoner som Samsung Galaxy Z Flip 3 och under även Samsung Galaxy S20 FE.

Pixel 6 är en mer premiumenhet än sina föregångare, som ger en snyggare design och kraftfullare kameror. Framför allt innehåller den Googles nya Tensor-chipset, det första kisel som byggts av företaget.

Det är dock okej för en telefon till Pixel 6s pris. Telefonen har också 8 GB RAM, 128 GB eller 256 GB lagringsutrymme och ett 4 612 mAh batteri, som räcker cirka en dag. Den 6,4-tums Full HD (2400 x 1080) OLED-skärmen är större än de skärmar som följer med de flesta flaggskepp, och med en uppdateringsfrekvens på 90Hz erbjuder den smidigare surfning än telefoner som maxar vid 60Hz – även om 90Hz verkligen är det lägsta vi skulle förvänta dig nu att se på en telefon i Pixel 6:s premium-mellanklassprisnivå.

Ändå kommer det att vara telefonens kameror som många Pixel-fans troligen kommer att vara mest exalterade över. Google ger oss äntligen sensorer med högre megapixel som är värda sin enastående fotomjukvara, tillsammans med dess Tensor-kretsuppsättning som är inställd på Googles bildalgoritmer. Och hypen är välförtjänt: Pixel 6 tar fantastiska bilder, på alla ljusnivåer, fångar nyanser i färg och skugga, samt tar tydligare bilder på natten än någon annan telefon som har kommit före den.

Nyhetssammanfattning:

  • Google Pixel 6 kan lanseras den 28 oktober, men inte före iPhone 13
  • Kontrollera alla nyheter och artiklar från de senaste säkerhetsnyhetsuppdateringarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button