Google Pixel 4 fick av misstag sin Android 13-uppdatering för tidigt

Google Pixel 4

Google ska ha lanserat uppdateringen “av en slump” Android 13 riktade mot vissa smartphones.

Detta är särskilt fallet med Google Pixel 4.

Android 13 några veckor tidigare

I slutet av året kommer Google att distribuera sin helt nya Android 13-uppdatering, som för närvarande är tillgänglig i beta. Möjligheten för den amerikanska jätten att utrota buggar och andra fel som finns i sitt mobila operativsystem.

Men om Android 13 inte förväntas i slutgiltig och stabil version före augusti eller september, kunde en innehavare av Google Pixel 4 migrera till den senaste versionen av Googles OS för några dagar sedan, utan att vara registrerad för en Android 13 Beta för Program av pixeltyp.

Android 13

Ett fel från Googles sida?

En innehavare (åtminstone) av Google Pixel 4 kunde verkligen migrera till Android 13 genom att acceptera ett enkelt meddelande från sin smartphone. Den senare tänkte utföra en mindre uppdatering, men såg till slut sin smartphone drivas av ett OS som bara kommer att vara offentligt tillgängligt om några veckor.

En uppdatering som särskilt ledde till att Google Pays kontaktlösa betalningssystem inaktiverades. Vi föreställer oss uppenbarligen att trots den “officiella” sidan av uppdateringen, är versionen av Android 13 som distribueras av Google inte slutgiltig, och att det faktiskt kan vara en specifik variant av beta, avsedd endast för anställda i det amerikanska företaget. En icke-slutlig och privat version av Android 13, som av misstag skulle ha gjorts tillgänglig för minst en användare.

Kom ihåg att den nya Android 13 formaliserades i maj förra året av Google. En stor ny release med kodnamnet “Tiramisu”, som snart kommer att rullas ut till Googles Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 4a (5G), Pixel 5, Pixel 5a, Pixel 6 och Pixel 6 Pro så klart , men även på olika smartphones från konkurrerande märken, som drivs av Android.

Om samma ämne:
Du kan nu reparera din Google Pixel själv tack vare iFixit

Källa: Telefon Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button