Google Photos erbjuder redan “premium”-alternativ: nya filter för Google One-prenumeranter

Google Photos bekräftade nyligen att det skulle lägga till “premium” redigeringsalternativ till sin app och den är nu tillgänglig: editor inkluderar vertikalt ljus och oskärpa (bokeh) som hittills bara kunde användas av ägare av en Google Pixel. Endast tillgängligt för Foton-användare med ett Google One-abonnemang.

En av de mest kända och mest använda Android-apparna är på väg att avsevärt begränsa dess gratisanvändning: med slutet av obegränsad lagring i slutet av maj 2021 kommer de som använder Google Foto för att spara sin film bara ha 15 GB till hands. . Allt för öka Google One-planerna ; rörelse som de senaste justeringarna som infogats i fotoredigeraren läggs till. Vad vill du ha bättre porträtt? Registrera dig för en Google-plan.

Vertikalt ljus och HDR endast för Google One-prenumeranter

Fram till nu har Google Pixel-ägare haft en fotoredigerare som, förutom beskärningsverktyg, automatisk förbättring och manuella justeringar, Google inkluderade också ett par exklusiva verktyg för att redigera porträtt : belysning och oskärpa. Båda uppnår en professionell effekt tack vare företagets artificiella intelligens. Och det är fantastiska nyheter att de är tillgängliga för nästan alla.

De som prenumererar på ett Google One-abonnemang, som börjar från 1,99 € för 100 GB , Pixelredigeringsverktyg finns redan till hands i dina Google Foton. Båda kan hittas i bildredigeraren, inom “Justera”-alternativen. Gå till nämnda redigerare för Google Foton för att markera de två nya alternativen med en orange prick.

Du behöver inte uppdatera Google Foto-appen för att porträttljus och oskärpa ska visas – Google aktiverar dem på distans så länge kontot som används har en Google One-prenumeration. Faktum är att denna kampanj redan återspeglas i avsnittet “Fördelar” på Google One. Om du har kontrakterat ytterligare lagringsutrymme med Google, passa på att applicera de nya effekterna på dina porträtt – de får nästan magisk belysning.

Relaterade Artiklar

Back to top button