Google Photos: det finns viktiga nyheter för dokumenthantering

Viktiga är nyheterna som kommer med den nya versionen av Google Foton. Den berömda onlinetjänsten för bildhantering, arkivering och redigering introducerar betydande förändringar i manipuleringen av bilder papper efter en uppdatering som definitivt inte kommer att misshaga användarna av den välkända tjänsten från BigG. Här är förändringarna i spelet efter ankomsten av den senaste versionen av appen.

Google Foto: Förbättrad dokumentigenkänning med nya funktioner kommer snart

Horisonten är en funktion av Google Foton varierar i förhållande till de tillgängliga alternativen för synkronisering och hantering av bilder och videor via ditt officiella konto. Nu är det upp till dokumenten för nyheter som inkluderar de nya alternativen för.

Genom att sålla igenom det nya systemet visar det sig att dokumenten är katalogiserade enligt vissa specifika kriterier. Det handlar bland annat om handskrivna lappar, sms men även visitkort och skyltar. Allt finns i den nya grafiska och strukturella omdesignen av menyn

Funktionen lider fortfarande av vissa mikrobuggar som håller på att lösas. Vissa dokument är faktiskt inte korrekt igenkända och katalogiserade i lämplig kategori som de tillhör. Ett litet antal användare har under veckorna kunnat testa nyheten för en distribution som kommer via server via en Uppdatering av Google Foto oumbärlig.

Har du haft möjlighet att prova de nya funktionerna som rapporteras här? Har du hittat några fel i dokumenthantering via AI? Låt oss veta genom att lämna alla dina kommentarer samtidigt som du upptäcker nyheterna som Google erbjuder med den nya versionen av Android Auto.

Relaterade Artiklar

Back to top button