Google Phone: Här är vilken funktion som ingick i den nya uppdateringen

Google hamnar aldrig efter när det kommer till uppdateringar. Oavsett om det är ur hårdvaru- eller mjukvarusynpunkt har Mountain View-utvecklaren alltid vant oss vid att fortsätta med innovationen som kommer idag med en uppdatering av funktionerna Telefon som kan komma till nytta för många av oss. Här är vad den består av efter den senaste informationen som officiellt släppts av företaget.

Google Phone är inte annorlunda men den integrerar ett intressant verktyg

Inget nytt ur estetisk synvinkel för en grafik som förblir enkel men samtidigt trevlig som alltid. Det som förändras är möjligheten att få en röstmeddelande genom det nya genomförandet som planeras för kraftverket Nummer id. En nyhet som säkert var väntat länge och som syftar till ett omedelbart igenkännande av kontakten utan distraktioner.

Funktionen kan uppenbarligen aktiveras eller avaktiveras efter användarens gottfinnande och tillåter, som du lätt kan gissa, att ta emot en ljudvarning med namnet på den som ringer samtidigt som du meddelas om ett inkommande telefonsamtal. Användare kan välja att tillämpa denna metod universellt (med högtalare eller hörlurar) eller endast när de bär hörlurarna anslutna till telefonen.

Nyheten har varit på gång i några veckor och borde redan ha kommit till din kännedom Google uppdatering. Distributionen sker automatiskt för de som har installerat betaversionen av appen och bör anlända kort för alla efter tillkännagivandet. Särskilt bekvämt när du kör för att inte bli distraherad av din infotainment eller din telefonskärm såväl som i andra situationer. Vad tror du? Utrymme för kommentarer.

Relaterade Artiklar

Back to top button