Google översätter uppdateringar på iOS

Google hade helt glömt bort sin språköversättningsapplikation i Apples mobiloperativsystem. Faktiskt, sedan den 13 mars 2012 hade den inte uppdaterats . Denna försumlighet innebar att det under många månader var en av de få applikationer som ännu inte hade anpassats till skärmen på iPhone 5, vilket inte lämnade Google på ett särskilt bra ställe. Dessutom att veta att de från Mountain View alltid har tagit hand om sina iOS-applikationer och försökt vinna användare i rivalen par excellens hus.

Men till slut hände det, och sanningen är att förändringen är radikal. Även om det är vettigt, å andra sidan, efter 18 månader utan att röra det. Det mest intressanta och det mest innovativa är skrivstödet de har implementerat.

iPhone kommer att veta vad du skriver

Med ankomsten av iOS 7 verkar det som att batterierna har satts på plats och de har äntligen tagit vad de redan hade i Android till Apple-enheter. Nu, tack för att skriva stöd, iPhone eller iPad kan känna igen ord du skriver med fingret . Det kanske inte är särskilt bekvämt för översätta språk med samma stavning som vår, men om du till exempel vill förstå några japanska symboler kan det vara väldigt användbart.

Google säger att skrivstödet inkluderar 49 språk, vilket inte alls är dåligt. Dessutom, med de sju nya språken tillagda ( Bosniska, Cebuano, Hmong, Java, Khmer, Lao och Marathi ), kan applikationen nu översätta 70 språk.

Den nya appen finns tillgänglig för gratis nedladdning på iPhone och iPad med iOS 5.1 eller högre. Om du vill ladda ner den klickar du bara här .

Relaterade Artiklar

Back to top button