Google öppnar Android Auto-betan för alla ägare av en Android-smarttelefon

Android Auto öppnar sin beta © Google

Googles smarta följeslagare öppnar sin beta för alla med en android smart telefon.

Betaversionen av Android Auto öppnar upp lite mer för världen och låter alla dra nytta av dess nya funktioner i förhandsvisning. Allt du behöver är en smartphone som kör Android.

Läs också:
Google klargör situationen kring Wear OS 3.0, ta reda på om din klocka kommer att vara kompatibel

Hur registrerar jag mig för Android Auto beta?

Under många år har Google haft för vana att erbjuda användare möjligheten att delta i “beta”-program för ett stort antal applikationer. Efter utvecklarnas gottfinnande är det därför möjligt att upptäcka nästa funktioner i vissa tjänster, samtidigt som man tänker på att buggar kan uppstå när som helst.

För att delta i Android Auto beta, gå helt enkelt till den dedikerade sidan medan du är inloggad på ditt Google-konto och klicka sedan på ” Bli en testare “. Det rekommenderas självklart att ha ett kompatibelt fordon för att dra full nytta av Android Auto. Om detta inte är ditt fall är det fortfarande möjligt att använda Google Maps, som nu erbjuder några likvärdiga funktioner tack vare dess ” Bilmode “.

Gå med i Android Auto beta

Det är dock fortfarande svårt att gå med i detta betaprogram för tillfället, eftersom tillkännagivandet väckte uppståndelse. Anmälningslistan är därför regelbundet full, men platser blir lediga och det är fortfarande möjligt, genom att vara på alerten, att anmäla sig.

Källa: slashgear

Relaterade Artiklar

Back to top button