Google: nya funktioner kommer att påskynda webbsidor i Chrome

Den berömda webbläsaren Google Chrome är på väg att genomgå några stora förändringar av utvecklarna av Mountain View. Syftet med den kommande uppdateringen är att snabba upp webbsidor i öppningsfasen. Det finns många implementeringar att förutse för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse. Här är en första glimt av de kommande optimeringarna.

Google Chrome kommer att vara snabbare: den nya uppdateringen kommer

BigG utforskar nya alternativ för att göra internetsidor nedladdningar snabbare. Just därför förväntar sig teamet att ingripa med lämpliga ändringar i förrenderingsprocessen.

Denna process, för oinitierade, låter dig ladda innehållet på webbsidor innan användaren formellt kommer åt dem. I denna mening arbetar företaget för att säkerställa att. Med denna implementering är avsikten att säkerställa en omedelbar sidladdning.

Funktion som bland annat också kommer att innehålla. Företaget avser att lansera komponenten så snart som möjligt för att säkerställa bakgrundsuppladdning av innehåll innan användaren skriver in URL:en i Omnibox.

Den kommande funktionen kommer att stödjas i plattformsoberoende läge med början från skrivbordsversionen av Chrome och sedan garantera sig ett liknande öde även på Google Chrome Android genom successiva implementeringsnivåer.

Vi får se om BigG kommer att kunna göra väntan på nedladdningen av Internetresurser ännu mindre nervös. Kommer visualiseringen av webbsidor verkligen att vara så omedelbar? Vi kommer att få reda på det bara genom att leva. Under tiden, lämna oss dina personliga intryck på nyheterna och håll utkik för ytterligare uppdateringar via vår hemsida och alla våra nyhetskanaler.

Relaterade Artiklar

Back to top button