Google News Showcase: här är vad som kommer att förändras för skribenter och läsare

“Idag är vi glada att kunna meddela första ackorden med italienska förlag för Google Nyheter Showcasedet nya licensprogrammet som kommer att erbjuda läsarnatillgång till djupgående journalistiskt innehåll på Google News och Discover, mot en ersättning till de utgivare som undertecknat avtalen “. Här kommer det efterlängtade partnerskap mellan kolossen av Bergsutsikt och några tidningar kom Även i Italien.

Vad kommer detta att betyda för många som läser nyheterna i den nu enormt populära appen Google Nyheter? Låt oss se det tillsammans och sedan upptäcka förmåner både för dem som läser artiklarna och för dem som skriver dem.

Google News Showcase kommer att vara bra för dem som läser dina nyheter

Jo ja, den nya affären det Stora G har avtalat med några av de nationella och regionala förlagen som finns i Italien, kommer det att göra gott för dem som läser hans nyheter. Google News Showcase-appen låter dig därför använda innehållet personliga utifrån läsarens smak och intresse.

Fördelen blir att kunna att konsultera även artiklar som tidigare bara var synliga genom prenumeration. Med andra ord kommer tidningarna att bestämma vilket innehåll som ska göras tillgängligt gratis bland det som är exklusivt för prenumeranter. Så mycket kommer att betala för Google Nyheter.

Google säger också att: “News Showcase är en del av ett bredare ramverk av initiativ som representerarLångsiktigt engagemang av Google mot världen av journalistik i Italien”.

Hur kommer utgivarna att dra nytta av det här avtalet?

Det finns förstås också flera fördelar för förlagen. Den första är att Google News Showcase tillåter dem att skapa en ännu starkare relation med läsare. I själva verket kommer de att kunna bestämma sig mer medvetet om att prenumerera på tidningen eller tidskriften. Dessutom i exklusivt innehåll som de bestämmer sig för att göra tillgängliga för användarna betalas direkt från Mountain View-kolossen.

I grund och botten synlighet Och nya läsare de kommer att vara en av de största fördelarna för tidningar som har litat på detta nya sätt att sprida nyheter. Dessutom kommer läsarna att dra nytta av mer innehåll så att du kan spendera din tid bättre även om din region är i den röda zonen.

Relaterade Artiklar

Back to top button