Google Nest lanserar två nya modeller av trådbundna säkerhetskameror

Nest Cam med projektor (kabelansluten) © Google

Två nyheter övervakningskameror Google Nest är nu tillgängliga: Nest Cam (inomhus/kabel) och Nest Cam med projektor (kabel).

Dessa nya produkter tillkännagavs samtidigt som Nest Cam (batteri) och Nest Doorbell (batteri), som lanserades i augusti förra året.

Ett lättanvänt och mångsidigt sortiment

Hela sortimentet har designats med samma eleganta design och önskan att möta olika installationskrav. Alla tre kameramodellerna fungerar med Google Home-appen och delar samma huvudfunktioner: 1080p videoinspelning med HDR och mörkerseende, 24/7 livestreaming, smarta varningar, 6x digital zoom…

Videohistorik är begränsad till tre timmar utan Nest Aware-prenumeration (från 5 euro), vilket gör att du kan klättra upp till 60 dagars historia. I händelse av ett Wi-Fi-avbrott förlitar kamerorna sig på lokal lagring för att fortsätta spela in i upp till en timme. Innehållet skickas sedan när anslutningen återställs. Naturligtvis är videorna krypterade (128-bitars AES-standard), och en liten LED-indikator tänds när kameran spelar in.


Det speciella med Nest Cam med projektor (kabel)? Dess två 2 400 lumen LED-lampor, naturligtvis, som är förknippade med 180° rörelsedetektering. När det gäller Nest Cam (inomhus / trådbunden), observera att den enkelt kan placeras på en möbel eller fästas på en vägg tack vare dess integrerade stöd. Till skillnad från andra modeller är den inte väderbeständig.

Nya Nest Cam priser och tillgänglighet

Nest Cam (inomhus/kabel) säljs till ett pris av 99,99 euro på Google Store, men även hos partneråterförsäljare som Boulanger, Darty, Fnac, Leroy Merlin och LDLC. Det är därför 100 euro billigare än Nest Cam (batteri). Nest Cam med projektor (med kabel) kan endast hittas på Google Store för 299,99 euro. Endast en färg (snö) erbjuds i Frankrike för dessa olika produkter. Olika tillbehör finns också tillgängliga, såsom en väderbeständig kabel och ett stöldskyddsfäste.

Om samma ämne:
Google Nest Doorbell: den andra generationen av säkerhetskameran med inspelning dygnet runt, planerad till 2022

Källa: CNET

Relaterade Artiklar

Back to top button