Google Nest Doorbell: den andra generationen av säkerhetskameran med inspelning dygnet runt, planerad till 2022

Nest Doorbell

Efter den senaste lanseringen av den batteridrivna Nest Doorbell informerar Google oss om att utbudet kommer att fortsätta att utvecklas.

Det är också den trådbundna Nest Doorbell som ser sin framtida generation formaliseras, samtidigt som den pekar finger på en saknad funktion.

Läs också:
Google presenterar Nest Cam och Nest Doorbell, dess senaste “anslutna hem”-produkter

En kontinuerlig videohistorik för 2022

Om det är något som Nest Doorbells som är tillgängliga idag saknar så är det inspelning dygnet runt. Den här funktionen finns på konkurrerande kameror och dörrklockor, men Google har inte sett det lämpligt att göra det på sitt dörrklocksortiment för tillfället. För batteriversionen är detta ganska förståeligt med hänsyn till autonomi; men för den trådbundna versionen grumlade samhället lite.

Uppenbarligen medveten om denna begäran från dörrklockanvändare, talade Google Nest General Manager Rishi Chandra nyligen på Nest Community Blog:

“Vi är fast beslutna att vara mer transparenta med dig om riktningen för kamerakatalogen. Vi vet att de som använder trådbundna dörrklockor föredrar att ha en produkt som också kan stödja 24/7 streaming video history (via Nest Aware-prenumeration). Vi är glada att kunna meddela att vi kommer att lansera en andra generation av Nest Doorbell (med kabel) 2022.”

För tillfället har vi därför ingen information om vad det kommer att vara den trådbundna Nest Doorbell som planeras för 2022, men den här funktionen kommer sannolikt att glädja samhället.

Källa: Gränsen
, GoogleNestCommunity

Relaterade Artiklar

Back to top button