Google: nästa mål? Noll utsläpp såklart!

Google han definierade sitt nästa mål, den han verkar bry sig mest om. Vad skulle det vara? De noll utsläpp, naturligtvis! Ett ädelt engagemang som kommer att få den att utrusta sig med all teknik som kan bevara planeten. Det intressanta är att detta val inte bara kommer att gälla dess anläggningar och den energi som behövs för aktiviteter. Det kommer att involvera alla användare genom att även introducera trevliga nyheter i några av dess appar, inte bara med ett eko-tema, utan även de mer funktionella och använda som t.ex. Google kartor. Mountain View-jättens idéer verkar ha dem klara: framtiden kallas kolfritt.

Det koldioxidfria racet för Google är igång

Det är trevligt att höra om “andras” välmående och framtiden från en jätte av Googles kaliber. Det sociala engagemanget slår igenom också eko-hållbara miljölösningar. Att säga att det var det Sundar PichaiVD för Google och Alphabet under evenemanget med anledning av den Jordens dag.

“”.

Ett viktigt tillkännagivande som hedrar ett företag som använder mycket energi för sin verksamhet och som redan använder det från 100 % förnybara källor. Det här är fjärde året i rad för Google. En bra start sedan investeringarna, lika med 4 miljarder dollarhar begått sitt köp tills 2034!

Googles mål är att alltid och bara använda kolfri energi till 2030. Och med “alltid” menar vi 7 dagar 7 sju och 24 timmar den 24. Plus, om det inte räcker, har Big G investerat i nya produkter som ökar medvetenheten 1 miljard människor att göra eko-hållbara val. Och det handlar inte bara om appar, till exempel, som fungerar som en timer så att du inte slösar vatten när du duschar eller borstar tänderna.

Tanken är att förvandla den berömda satellitnavigatorn till Google Maps med gröna vägar. Resultatet? Föreslå som standard ekologiska alternativ som garanterar en resa med lägsta utsläpp. Kort sagt, en inte dålig idé som kommer att revolutionera vårt sätt att interagera med världen och hjälpa oss att inte bara tänka på oss själva utan också på andra.

Relaterade Artiklar

Back to top button