Google Messages vill presentera konversationerna ovan

Appen Google Messages är förmodligen den mest använda SMS-klienten på Android: i version 8.1.050 som släpptes förra månaden, den förmåga att fixa konversationer överstmen detta aktiverades inte av användare.

I den senaste betaversionen av appen, närmare bestämt 8.3.026, är denna funktion äntligen tillgänglig (nästan) för alla. Låt oss ta reda på alla detaljer om den möjliga nya funktionen tillsammans.

Google Messages introducerar konversationerna ovan

Operationen är den som redan har setts i meddelandeappar som WhatsApp eller Telegram: håll bara ned en chatt för att visa menyn i toppfältet och välj lämplig ikon för att se konversationen alltid högst upp. Trots att man har installerat betaversionen är det inte säkert att denna funktion fortfarande kan aktiveras, men vi hoppas därför att Google så snart som möjligt släpper möjligheten att fixa chattarna även på den stabila kanalen.

Jag påminner dig också om att Google Messages tillåter nu användare att ändra teckenstorleken i konversationstrådar. En liten stor nyhet som vi är säkra på kommer att göra många av er glada. Från implementering av end-to-end-kryptering till den kommande möjligheten att lägga till meddelanden i avsnittet “Stjärnmärkta”, Googles RCS / SMS-klient såg nyligen ett antal ytterligare funktioner vid denna tid. Du kan nu nypa texten för att förstora den eller ändra teckenstorleken i Google Messages-appen för Android.

Funktionaliteten är ganska enkel och den kan aktiveras så snart någon tråd öppnas. Nyp bara en fin textbit i konversationschatten med två fingrar. Alla tidsstämplar och meddelandebubblor kommer att justeras därefter och ändras också.

Relaterade Artiklar

Back to top button