Google Messages kan erbjuda dig att svara på gamla textmeddelanden som du har glömt (eller ignorerat)

SMS

Google fördubblar sin uppfinningsrikedom så att de som mer eller mindre frivilligt ignorerats i sina försök att kommunicera via Google Messages (potentiellt) kan få svar från sin samtalspartner.

Google Messages beta 9.5 skulle innehålla en funktion av ” knuffar avsedd att påminna en person om att de inte har svarat på ett meddelande, eller att aktivera specifik övervakning av vissa SMS.

Läs också:
WhatsApp skulle utveckla en röstigenkänningsfunktion för att diktera sina meddelanden

Botemedlet för den (olyckliga) ignorerade?

Du har glömt att svara på detta SMS, men du kommer inte ihåg det. Eller så kände du inte för att svara någon gång och i slutändan svarade du aldrig. Detta är ett minst sagt klassiskt beteende som Google föreslår att åtgärda. I betaversion 9.5 av sin Google Messages-applikation testar Mountain View-företaget en funktion av ” knuffar “.

Målet? Tillåt, om du aktiverar denna parameter, att genom ett förslag påminna dig om att du inte har svarat på ett mottaget meddelande. Således kommer dessa obesvarade SMS att visas i prioritet högst upp i din inkorg, så att du den här gången inte glömmer att svara på dem.

Dessutom en annan knuff kan aktiveras, efter önskemål, för att välja meddelanden som ska prioriteras för uppföljning. På samma sätt kommer dessa att visas överst i din inkorg så att du inte förlorar dem ur sikte. Ingenting säger att dessa funktioner kommer att gå längre än det aktuella skedet av testfasen. Ändå verkar de användbara, samtidigt som de lämnar, i nuvarande tillstånd, friheten för användaren att aktivera dem eller inte.

Källa: Slash Gear

Relaterade Artiklar

Back to top button