Google Meet kopierar Zoom för att göra dina konversationer smidigare

Google Meet © Google

I ett blogginlägg tillkännager Google en liten uppdatering för sin tjänst Träffa.

Den senare lånar en funktion som är både enkel och praktisk från Zoom.

Google Meet lånar Zooms push-to-talk

Sedan några långa månader tillbaka har videokonferensprogram som Zoom, Meet eller Teams varit en del av det dagliga livet för många internetanvändare. Under uppdateringarna erbjuder var och en nya funktioner för att göra livet enklare för sina användare. Idag är det Googles tur att ta med en funktion som redan är välkänd för användare… av Zoom to Meet.

Faktum är att Google tillkännager ankomsten av en funktion som allmänt kallas ” tryck för att prata vilket gör att användaren kan aktivera sin mikrofon genom att hålla ner en tangent. Här håller du bara mellanslagstangenten och pratar. Om du släpper knappen återaktiveras tyst läge automatiskt.

Enligt Google underlättar detta verktyg möten genom att snabbt aktivera din mikrofon för att tala, via en mycket enkel manipulation. En funktion som även kan vara användbar för alla som ofta glömmer att sätta sig tillbaka i tyst läge efter ingripandet. Observera att funktionen inte är aktiverad som standard och att den är en del av en kommande uppdatering som börjar den 9 september.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button