Google Meet introducerar nya alternativ för att starta ett möte

Google Meet den har uppdaterats flera gånger under det senaste året för att ta emot de miljontals människor som har arbetat / studerat / ringt släktingar och vänner hemifrån (och i många fall fortfarande gör det nu). Tjänsten som erbjuds av denna plattform Google har implementerat många funktioner nyligen. Företaget siktar på att enkelhet.

Hittills har du skapat ett smeknamn för att starta en konferens med Google Meet (eller tillåta Google att skapa ett åt dig) för att tillhandahålla en länk som låter dig dela mötet med andra användare. Detta var det enda sättet att starta ett videosamtal. Google påskyndar nu denna process med ett optimerat gränssnitt på meet.google.com. Genom att klicka på knappen “Nytt möte” får du tre alternativ: skapa ett möte för senare (då skjuta upp det), starta ett ring nu eller att planera ett möte i Google Kalender.

Google Meet-uppdateringar ger möjligheten att enkelt hantera och schemalägga möten med bara några få klick

Beroende på hur du använder Google Meet oftast kan det uppdaterade gränssnittet spara dig åtminstone några klick och därmed tid. Ändringar är nu tillgängliga på båda kontona G Suite / Google Workspace än på personliga Gmail-konton. Denna funktion är tydligen överflödig, men att hantera möten och konferenser av alla slag med flera personer tar ibland för mycket tid.

Bland annat kan det finnas anslutningsproblem eller möteshantering som redan skulle sakta ner hela processen av sig själv. Det händer också ofta att det under konferensen man deltar på uppstår störningar av olika slag. Att undvika att åtminstone processen att starta en är så lång är därför redan ett första steg.

Relaterade Artiklar

Back to top button