Google Maps: Världens gator försvinner på grund av en allvarlig bugg

Även de bästa har fel, därför kan till och med den mest kända gatuboken på nätet i världen råka råka ut för vissa misstag. I åratal faktiskt Google kartor, den geografiska internettjänst som utvecklats av Google, går mycket bra. Under några dagar har det dock dykt upp en märklig bugg som fått stadens gator att helt plötsligt försvinna, vilket gör det svårt för alla användare att hitta runt.

Google Maps: vad är felet?

Detta är vad som hände: du är på en helt okänd väg och din enhet har övergett dig i nöd. Hoppas på omedelbar återhämtning och istället kommer Google Maps ihåg att du är helt vilsen. Den berömda blå linje, som brukade ge oss så mycket säkerhet, har nu försvunnit och lämnat ett upplopp av osäkerheter. Men det som är kvar är indikeringspanelen med rätt position av GPS:en.

Rapporterna om problemet kommer från Facebook-plattformen, där användare har klagat på förekomsten av buggar i bilar och på smartphones. Varaktigheten kan inte tydas, men den visar sig vara tillfällig. Enklare: Google Maps-problemet försvinner när enheten startas om. Därefter upphör varje problem, vilket ger utrymme för normal användning av appen. Egentligen är det inte det bästa sättet att lösa det, speciellt om du är på väg att korsa en gaffel.

Det är därför vi på Tecnoandroid hoppas att det tillfälliga felet i Google Maps ska lösas så snart som möjligt, till exempel genom en uppdatering. Kom tillbaka för att upptäcka nyheterna om ämnet!

Relaterade Artiklar

Back to top button