Google Maps och den nya gröna ruttrapporteringsfunktionen

Med tiden ansökan Google kartor det har förtjänat miljarder användares gunst. Till dags dato, överst på varje preferensindex i avsnittet Navigation och Transport, planerar han att hålla sitt rykte högt med uppdateringar i takt med tiden. Funktionerna som kommer med de tillkännagivna framtida versionerna är roliga och omger en ny uppdatering som låter dig välja för spara bränsle och bevara balansen i det miljömässiga ekosystemet. Låt oss ta reda på mer.

Google Maps: Spara bränsle och andas rent med den nya funktionen som kommer snart

Inte bara den snabbaste vägen utan också den mest ekologiskt hållbara. Google Maps förändrar radikalt sättet att resa genom att introducera en funktion skapad med deltagande av National Renewable Energy i United States Department of Energy, ansvarig för att tillhandahålla data genom en algoritm som beräknar faktorer som bränsleförbrukning, ruttens lutning och trafik …

På Google-bloggen kan vi läsa:

Revolutionen börjar alltså i små steg med att användaren har rätt att välja det bästa sättet. Det gröna alternativet kommer att föreslås som standard men användaren kan fritt välja den snabbaste rutten utan begränsningar. Vid förbjuden trafik kan du även välja att slutföra rutten in tåg eller cykel för funktioner som under dessa timmar äger rum i länder som Tyskland, Nederländerna, Frankrike, Spanien och Storbritannien. Den kommer också hit till oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button