Google Maps: mystisk byggnad upptäckt av en slump i Manchester

Google Maps är verkligen inte främmande för vissa nyfikna situationer. Många avsnitt som gav liv åt en sorts karttabloid under upplevelsen med den berömda navigeringsappen. Den används i stor utsträckning över hela världen och är bekräftad som den bästa informationshubben för orientering och sökandet efter nya platser. Men har aldrig tänkt på en byggnad eller hemlighet.

Upptäckten kommer genom analys av ramar med läget Street View, där silhuetten av en byggnad framhävs tack vare ingripandet av användaren Kimberly Riswick ingrep genom en anmälan via sin personliga Twitter-profil. Här är vad han upptäckte under vad som visade sig vara en mysterievandring.

Google Maps: spökbyggnadens mysterium

En riktig spökbyggnad vad den berömda Mountain View-appen visar i den utforskande delen av vägplanen. Den brittiska användaren har den matematiska säkerheten att byggnaden i fråga inte existerar, men Google verkar övertygad om något annat. Enligt vad som rapporterades av berättelsens huvudperson överlagrades byggnaden av huvudstadsdomstolen i ett blindt hörn. Kort sagt, a klonad byggnad lånat från en grannbyggnad längs samma gata.

I detta avseende finns det ingen konspiration för en berättelse som helt enkelt arkiveras som Google Maps-fel. Även de bästa har fel och detta är ännu ett bevis. Det är faktiskt inte ovanligt att se en överlappning av ämnen i transit eller fordon. Detta mysterium har också lösts.

Relaterade Artiklar

Back to top button