Google Maps lägger till nya välkomnande navigeringsfunktioner till iPhone

Google kartor

Oslagbar och ultrapopulär kart- och geolokaliseringsapplikation, Google kartor fortsätter att expandera under åren med nya funktioner. Teknikjätten har för avsikt att fortsätta sitt momentum, och nya produkter kommer i massor.

Mountain View-företaget har tillkännagivit ankomsten av tre nya funktioner för sin kart- och GPS-vägledningstjänst.

Nytt för Google Maps

Börjar med nya detaljer på kartorna i navigeringsläge. För att göra livet enklare för förare och/eller deras medförare har Google lagt till trafikljus och trafikskyltar direkt på kartorna. De kommer också att införliva mer exakta ruttlayouter, vilket borde göra det möjligt för dem att ” minska sannolikheten för att göra ett filbyte i sista minuten eller att missa en sväng ” säger Google. Dessa nya funktioner kommer att vara tillgängliga under de kommande veckorna på alla enheter och i vissa länder, inklusive Frankrike, initialt.

Även under uppbyggnad, tillägg av prisinformation om de rutter som tagits eller planeras. Utöver den beräknade tiden kommer visualiseringen av resorna att innehålla en prognostiserad kostnad som tar hänsyn till priset på vägtullar. Ett alternativ kommer också att prioritera vägar utan vägtullar, men det kommer inte att vara tillgängligt i Frankrike när det lanseras. ” Andra länder kommer att finnas tillgängliga senare“, försäkrar Google.

Google Maps vägtull © Google

iOS-specifika funktioner kommer också att komma under de kommande månaderna. Framför allt handlar det om en Google Maps-widget designad för Apples operativsystem, som gör att du kan se kartorna direkt från startskärmen. Samma historia för Apple Watch. Det kommer också att vara möjligt att begära en rutt från Siri och Spotlight.

Om samma ämne:
År 2021 togs mer än 100 miljoner bedrägligt innehåll bort från Google Maps

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button