Google Maps: intressant dubbelfunktion kommer till applikationen

Google kartor är navigationssystemet från Google, tillbaka från en tidlös global framgång inom sektorn för applikationer relaterade till transporthantering. Men det är inte bara en enkel webbläsare, många ser den som en interaktiv sökmotor korrelerad av funktioner som inte finns hos någon annan sektors konkurrent. Bekräftelse förseglad idag genom ankomsten av nyheter som bekräftar en dubbel funktion utan motstycke som vi omedelbart analyserar i detalj.

Google Maps fördubblas: här är de nya funktionerna som rapporterats av användare och bekräftats av utvecklaren

Viktiga innovationer har bekräftats av Big G i samband med de interaktiva verktygen som ska bifogas nästa version avUppdatering av Google Maps. Driftskontexten är den för Google Pay-miljön som, från och med den nya konstruktionen, kommer att göra det möjligt att bättre hantera de integrerade betalningssystemen.

När man går in på frågans fördelar visar det sig att du kommer att ha möjlighet att betalparkering Och biljett till kollektivtrafiken direkt från applikationen. En ny specifik sektion kommer att inkluderas genom vilken man kommer åt e-betalningssystemet. Detta kommer att representera en viktig utveckling som samtidigt är användbar för att upprätthålla fysiska avstånd vid tiden för Covid och för att spara en betydande mängd tid.

För tillfället beviljas nyheten endast för användare i USA för versionen Google Maps Android. det kommer inte att dröja på länge även för iOS, som genomför sin åtgärd på global nivå efter en lämplig testperiod. Ingen information om tidshantering i Italien. Vi kommer att uppdatera dig så snart som möjligt. Följ oss för mer information.

Relaterade Artiklar

Back to top button