Google Maps: Galna tidsbesparande funktioner kommer till appen

Google kartor det är inte bara en fristående navigator som kan ta sina användare från punkt A till punkt B på kortast möjliga tid. De som, liksom vi, successivt har följt utvecklingen av plattformen är medvetna om att det i grunden är ett integrerat nav av tjänster som är gratis tillgängliga för alla Android-, iOS- och multimedia-infotainmentanvändare i bilen.

De senaste nyheterna kommer med de outgivna Uppdatering av Google Maps hänvisar till systemen för snabb betalning som kan användas för att spara tid och ytterligare förenkla livet i enlighet med reglerna som begränsar direkta kontakter mellan människor vid tiden för Covid. Här är vad som komma skall.

Google Maps som en plånbok: här är systemen för snabba transportbetalningar

Som rubriken antyder är det möjligt att förvänta sig nyheter om e-betalningssystemen som snart kommer att räkna samexistensen av två funktioner att önskas i stället för nästa build som släpps i den offentliga kanalen. I detalj kommer vi att ta itu med plattformar som kan erbjuda betalning av parkeringsplats och gudar biljetter för kollektivtrafik direkt från applikationen utan att gå igenom ytterligare delsystem.

En viktig utveckling, därför, när det gäller möjligheten att eliminera bördan av kontakt mellan användare och begäran under en avsevärd tid. För tillfället är nyheten om Google Maps-uppdateringen reserverad för Android-användare, men det kommer inte att dröja på länge, även bland raden av iOS-användare som är angelägna om att dra nytta av den så snart som möjligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button