Google Maps: galen uppdatering förändrar allt, här är vad som kommer

Google kartor förblir det bästa resesällskapet för miljarder användare som har valt det för alla dess utmärkta funktioner. Inte ett enkelt navigationssystem utan en mötesplats för att upptäcka nya platser, intressen och viktiga landmärken under våra resor. Navigationssystemets väg är genomsyrad av uppdateringar vilket bara kan öka dess popularitet och användbarhet. Detta är vad nästa nyhet om appen består av.

Google Maps: nu är det revolution med ankomsten av nyheten 2021

Oklanderlig och alltid i takt med tiden både för webbappupplevelsen och för Android- och iOS-versionerna. Vi pratar om navigatorn gjord av Google för användare och från och med detta ögonblick även av användare.

Det föregående uttalandet innebär nyheterna i nästa uppdatering som består i allmänhetens aktiva deltagande när det gäller skapa vägar. Som formellt meddelats av Mountain View-företaget är ett oberoende och personligt system för att bygga rutter av allmänheten på väg.

Baserat på informationen på redaktionen vet vi att BigG har för avsikt att fylla luckorna i navigationssystemet genom att sätta upp ett system för att detaljera vägarna med inkludering av de saknade sträckorna. Användare kommer att kunna rita linjer som sedan kommer att bearbetas av en AI innan de godkänns av Google.

De sålunda skapade vägarna kan vara raderat, bytt namn eller lagt till anger också ytterligare information såsom riktning. Nyheten kommer att bli aktiv i över 80 länder inklusive Italien under de närmaste månaderna. Vad tycker du om det? Utrymme för dina kommentarer.

Relaterade Artiklar

Back to top button