Google Maps absurt: äntligen har den magiska funktionen vi väntat på kommit

Google kartor börja bli seriös genom att ta användarnas förslag genom feedback för gott. Tack vare den nya funktionaliteten tillgänglig på mobilen för alla användare kommer vi äntligen att kunna säga adjö till ytterligare applikationer. Den främsta navigatören i världen har börjat titta på bränslepriset i Italien med nya direkta referenser i ansökan. Vi har väntat på en liknande nyhet ett tag. Här är vad det består av och hur man uppnår det.

Google Maps visar priset på bensin, diesel och andra bränslen i området

Det tog lite tid och ändå har den efterlängtade funktionen äntligen kommit. Vi talar, som förutsågs i föregående stycke, om priskonsultationssystemet för tankning på bensinstationer i Italien.

Omöjligt att inte märka hur Google Maps för Android kan nu erbjuda perspektivet på bensinstationer med mycket information om kostnader. I synnerhet går det att se kostnaden i förhållande till den tjänst som erbjuds. Bekväm funktion för bilister som planerar en mellanväg för tankningsstoppet. På så sätt kommer vi att kunna erhålla mer fördelaktiga priser direkt från appen utan att gå igenom sekundär programvara.

Allt ryms inom de fullständiga indikationerna på plats med bilder, recensioner, vägbeskrivningar, hemsida, telefonnummer och öppettider. SP95 indikerar bensin medan för Diesel finns en specifik tydlig indikation.

Funktionen distribueras redan till användare och verkar fungera för de allra flesta bensinstationer i Bel Paese. Det är en Uppdatering av Google Maps serversidan kom smygande. Öppna appen och kontrollera om denna nya komponent finns. Ingen info om uppdateringsfrekvensen för prislistan.

Relaterade Artiklar

Back to top button