Google låter dig nu omedelbart rensa dina senaste 15 minuter av sökningar

Google Chrome

Google Chrome
är för närvarande värd för en ny funktion, som syftar till att förenkla raderingen av den senaste historien.

Via en enkel knapp kan du radera de sista 15 minuterna av din webbaktivitet.

Hur rensar jag den senaste historiken på Google Chrome?

I test i några veckor nu kommer en ny funktion till Google Chrome. Den sistnämnda gör att du med ett klick kan radera de sista 15 minuterna av din sökhistorik på Google.

Människor runt om i världen använder Google Sök för att hitta information och fatta viktiga beslut. Vi har åtagit oss att se till att du kan göra det säkert och med den integritet du förväntar dig. », förklarar Google.

Google Chrome historik

Eftersom vi alla har en god anledning att väldigt snabbt radera de sista 15 minuterna av vår Google-sökhistorik, implementerar den amerikanska jätten därför en förenklad metod för detta. Allt du behöver göra är att klicka på deras profilbild och välj sedan alternativet ” Radera de senaste 15 minuterna “.

En särskilt välkommen genväg för alla som inte vill lämna ett digitalt fotavtryck, när man till exempel närmar sig en födelsedag eller en överraskningsfest. För närvarande är den här nya funktionen tillgänglig på iOS, men bör snart komma på sidan av Android.

Observera att Google också tillåter dig att definiera en automatisk radering efter tre, arton eller trettiosex månader. Som standard är alternativet 18 månader aktiverat av Google.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button